foto

Shari Belafonte

  • nar. 22.9.1954 (63 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Confessions of a Teenage Jesus Jerk
2016 A Dog & Pony Show
2015 Primrose Lane
2014 Teacher of the Year
2001 Harlequin 11 - Láska s podezřením (TV film)
1998 Babylon 5: Třetí prostor (TV film)
1997 Mars
1995 Heidi Chronicles, The (TV film)
1994 Francouzské hedvábí (TV film)
1992 Hráč
1990 Murder by Numbers
Oheň, led a dynamit
1989 Perry Mason: Případ vraha z mužstva hvězd (TV film)
Women of Brewster Place, The (TV film)
Závodní horečka
1986 Kate's Secret (TV film)
1985 Tajemná noc duchů (TV film)
1984 Velvet (TV film)
1983 Overnight Sensation
1982 If You Could See What I Hear
Time Walker

TV seriály

2010 Pohotovost Miami (TV seriál)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
1996 Arnoldovy patálie (TV seriál)
Real Adventures of Jonny Quest, The (TV seriál)
1993 Dobrodružství Ježka Sonica (TV seriál)
1991 Z jiného světa (TV seriál)
1990 Gravedale High (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Diff'rent Strokes (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)

Dokumentární

2014 Journey of a Female Comic

TV pořady

2008 The Doctors (TV pořad)
1989 The Pat Sajak Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace