foto

Shari Belafonte

  • nar. 22.9.1954 (66 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Detective (TV film)
2018 Plastic Daydream
Say Yes
2017 Confessions of a Teenage Jesus Jerk
2016 A Dog & Pony Show
2015 Primrose Lane
2014 Teacher of the Year
2001 Harlequin 11 - Láska s podezřením (TV film)
1998 Babylon 5: Třetí prostor (TV film)
1997 Mars
1995 The Heidi Chronicles (TV film)
1994 Francouzské hedvábí (TV film)
1992 Hráč
1990 Jedna vražda za druhou
Oheň, led a dynamit
1989 Perry Mason: Případ vraha z mužstva hvězd (TV film)
The Women of Brewster Place (TV film)
Závodní horečka
1986 Kate's Secret (TV film)
1985 Tajemná noc duchů (TV film)
1984 Velvet (TV film)
1983 Overnight Sensation
1982 If You Could See What I Hear
Time Walker

TV seriály

2020 Záchranáři L. A. (TV seriál)
Seize the Day (S03E11)
2019 Gen: Lock (TV seriál)
The Pilot (E01)
The Morning Show (TV seriál)
Rozhovor (S01E10)
Tah královnou (S01E09)
Osamělý vrchol (S01E08)
další epizody (9)
2010 Pohotovost Miami (TV seriál)
2008 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Lulu Grandiron (S05E12)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
1996 Arnoldovy patálie (TV seriál)
Skutečná dobrodružství Jonnyho Questa (TV seriál)
1993 Dobrodružství Ježka Sonica (TV seriál)
1991 Z jiného světa (TV seriál)
1990 Gravedale High (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Diff'rent Strokes (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)

Dokumentární

2014 Journey of a Female Comic

Host

TV pořady

2008 The Doctors (TV pořad)
1989 The Pat Sajak Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky