foto

John Brumpton

  • nar. 28.7.1958 (60 let)
    Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Lost Gully Road
2016 Scare Campaign
The Menkoff Method
2015 Pawno
2014 Fell
2012 Crawlspace
2011 Father, The
The Hunter
2010 Red Hill: Krvavý zapadákov
Tethered
The Beautiful and Damned
2009 Combination, The
Poslední výlet
The Loved Ones
2008 Nekonečný víkend
2007 Storm Warning
2006 Welcome Stranger
2005 BlackJack: Ace Point Game (TV film)
2003 BlackJack (TV film)
Roy Hollsdotter Live (TV film)
Vyrovnat si účty
2002 Trojan Warrior
1999 Dogwatch
Redball
1998 Dance Me to My Song
1996 Life
1995 Andělské dítě
1994 Only the Brave
1993 Flynn
Silent Number
1992 Garbo
Romper Stomper
1991 Holidays on the River Yarra
Rose Against the Odds (TV film)
1990 Night Out

TV seriály

2018 Romper Stomper (TV seriál)
Anabasis (E06)
Chaos (E05)
The Dark Heart Of Things (E04)
další epizody (6)
2016 Deep Water (TV seriál)
2015 Catching Milat (TV seriál)
Gallipoli (TV seriál)
The Breakout (E05)
My Friend, the Enemy (E02)
2014 Fat Tony & Co (TV seriál)
Wentworth (TV seriál)
The Pink Dragon (S02E06)
Twist the Knife (S02E05)
The Danger Within (S02E04)
2010 Rake (TV seriál)
Čas zabíjet (TV seriál)
Námořní hlídka (TV seriál)
Crocodile Tears (S04E02)
2009 Tangle (TV seriál)
2008 Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Ostré jako břitva (TV seriál)
Luv U 4 Eva (S01E06)
The Good, the Bad and the Ugly (S01E05)
Cocksure (S01E04)
2007 City Homicide (TV seriál)
East West 101 (TV seriál)
2006 RAN: Remote Area Nurse (TV seriál)
2005 Headland (TV seriál)
2003 Farscape (TV seriál)
Mental as Anything (S04E15)
2002 White Collar Blue (TV seriál)
2000 Grass Roots (TV seriál)
Farscape (TV seriál)
Home on the Remains (S02E07)
1998 All Saints (TV seriál)
Ranaři (TV seriál)
1997 State Coroner (TV seriál)
The Adventures of Lano & Woodley (TV seriál)
Wildside (TV seriál)
1996 Vodní krysy (TV seriál)
1995 Correlli (TV seriál)
1994 Vesničtí poldové (TV seriál)
1993 Law of the Land (TV seriál)
1992 Phoenix (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)
1986 The Flying Doctors (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1996 Life

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace