foto

Talia Balsam

  • nar. 5.3.1959 (59 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Newyorská  rodačka Talia Balsam pochází z herecké rodiny. Její otec je herec Martin Balsam a matka Joyce Van Patten. V průběhu 70. let navštěvovala internátní školu v Tusconu v Arizoně a k filmování - respektive k práci v televizi se poprvé dostala r. 1977. V průběhu let se na televizní obrazovce objevila v mnoha známých seriálech (Dallas, Beze stopy, Právo a pořádek, Homeland, etc.)

V roce 1989 potkala svého prvního manžela - George Clooneyho. Manželství však vydrželo pouhé čtyři roky. Podruhé se vdala r. 1998 opět za hereckého kolegu - Johna Slatteryho (pro zajímavost - hráli spolu manželský pár v seriálu Mad Men). Mají spolu syna Henryho.

Lucie "LucyZ" Žurovcová

Herecká filmografie

Filmy

2016 Malí muži
2015 Don't Worry Baby
Dívka z románu
2011 Hlavně nezávazně
Return
2010 Choose
Odsouzení
2008 Bláznovství
2007 The Cake Eaters
2006 Všichni královi muži
2005 Into the Fire (TV film)
Malý Manhattan
2002 Emmetův cíl
1999 Valerie Flake
1997 Camp Stories
1995 Můj nápadník je vrah
Shame II: The Secret (TV film)
1994 Společník (TV film)
1991 Na hranici smrti
Past Imperfect (TV film)
Sins of the Mother (TV film)
Walter Ego, The
1989 Trust Me
1988 Tales from the Hollywood Hills: Golden Land (TV film)
1987 Anthony
In the Mood
Ladies, The (TV film)
Soukromé vyšetřování
1986 Crawlspace
Supernaturals, The
1985 Jsem už dospělý (TV film)
1984 Calamity Jane (TV film)
Kazatel a žák
Nadia (TV film)
1981 Crazy Times (TV film)
Kent State (TV film)
1980 OHMS (TV film)
1979 Sunnyside
Survival of Dana (TV film)
1978 Fast Lane Blues (TV film)
Stickin' Together (TV film)
The Initiation of Sarah (TV film)
The Millionaire (TV film)
1977 Alexander: The Other Side of Dawn (TV film)

TV seriály

2016 Rozvod (TV seriál)
Zvolnění (S01E10)
Další večírek (S01E09)
Kostel (S01E08)
další epizody (9)
2014 Dobrá manželka (TV seriál)
Goliath and David (S05E11)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Waterloo (S07E07)
Monolit (S07E04)
2013 Jak prosté (TV seriál)
An Unnatural Arrangement (S02E06)
Dobrá manželka (TV seriál)
A Precious Commodity (S05E03)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Ve dveřích, část 2 (S06E02)
2012 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Volba (S02E12)
Mýtina (S02E07)
Stav nezávislosti (S02E03)
další epizody (4)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Na tresčím bále (S05E07)
2011 Sestřička Jackie (TV seriál)
Kašli na lemury (S03E10)
2010 Treme (TV seriál)
2009 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Špetka pravdy (E05)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Dospělí (S03E12)
Láska mezi rozvalinami (S03E02)
2008 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Volno na půl roku (S02E09)
Nezapomenutelná noc (S02E08)
Tři neděle (S02E04)
2007 Wainy Days (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Babí léto (S01E11)
Prodloužený víkend (S01E10)
Babylon (S01E06)
další epizody (4)
2006 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Nechtěný život (S05E15)
2005 První prezidentka (TV seriál)
2003 K Street (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
In Confidence (S04E20)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2000 The $treet (TV seriál)
1999 Ally McBealová (TV seriál)
Andělé a balony (S02E13)
1998 Doktoři z L. A. (TV seriál)
Loď lásky (TV seriál)
1997 Nothing Sacred (TV seriál)
1996 Předčasné vydání (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Remand (S06E10)
1995 Skoro dokonalá (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Neplánované dítě (S02E06)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Consultation (S03E10)
1991 Stat (TV seriál)
1989 Life Goes On (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
thirtysomething (TV seriál)
Četa v akci (TV seriál)
1985 To je vražda, napsala (TV seriál)
Vražda v hotelu (S01E18)
1984 Punky Brewster (TV seriál)
1983 Příběhy z temnot (TV seriál)
1982 Rodinná pouta (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
When the Whistle Blows (TV seriál)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Taxi (TV seriál)
Like Father, Like Daughter (S01E01)
The Runaways (TV seriál)
1977 Rosetti and Ryan (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)

TV pořady

1992 The Larry Sanders Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace