foto

Scott Valentine

  • nar. 3.6.1958 (62 let)
    Saratoga Springs, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Únos letadla
2007 Harpies (TV film)
2005 Omrzlina
2003 Black Ball
2002 Sting of the Black Scorpion
2001 Black Scorpion Returns
1999 Nukleární armagedon
1998 Paranoia
Waterfront, The
1997 Mars
Černý škorpion II
1996 Transport
1995 Yakuza Connection (TV film)
Zrádná minulost (TV film)
1994 Dokud nás smrt nerozdělí
Object of Obsession
Posedlost
The Unborn II
1993 Noc s upírem
1992 Perry Mason: Případ osudných obrazů (TV film)
The Secret Passion of Robert Clayton (TV film)
Šéfka (TV film)
1991 Na hranici smrti
Návod na vraždu
1990 A Země udeřila (TV film)
Jedna noc s vrahem (TV film)
Without Her Consent (TV film)
1988 Going to the Chapel
1987 Můj ďábelský milenec
1986 Art of Being Nick, The (TV film)
Pohádky na dobrou smrt
Tak to bylo
Taking It Home (TV film)
1981 Waitress!

TV seriály

2004 Kriminálka New York (TV seriál)
Dobrou noc, mami (S01E10)
2001 Black Scorpion (TV seriál)
2000 JAG (TV seriál)
Kauza rotmistr (S05E17)
1999 Batman budoucnosti (TV seriál)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
1997 Detektiv Mike Hammer (TV seriál)
1996 Promised Land (TV seriál)
Superman: The Animated Series (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
Pět minut před půlnocí (S05E04)
1995 NewsRadio (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Otřesy v Aspenu (S12E02)
1994 Iron Man (TV seriál)
Phantom 2040 (TV seriál)
Batman (TV seriál)
Batgirl Returns (S03E08)
1993 Sirény (TV seriál)
Superman (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Vraždící fantom (S10E04)
1992 Batman (TV seriál)
Feat of Clay: Part I (S01E04)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1988 Půlnoční linka (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1985 Knight Rider (TV seriál)
Motorkáři (S04E05)
1983 Stopař (TV seriál)
1982 Rodinná pouta (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2001 Black Scorpion (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky