foto

Miroslav Kudela

  • nar. 15.4.1955 (65 let)
    Ostrava, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Zlatník Ondra (TV film)
1991 Digitální čas (TV film)
1990 Věčný tulák (TV film)
1988 Píšťaličko, otloukej se (TV film)
1987 Hrající deštník (TV film)
Nepostradatelný (TV film)
1986 Kterak Honza ze zámku utekl (TV film)
1985 Ďáblovy peníze (TV film)
1984 Janek Pětrandočepice
O loupežnické Dorce (TV film)
1983 Černí z Natalie (TV film)
1981 Vašíček a lesní muži (TV film)
1980 Noční expres (TV film)

TV seriály

2013 České století (TV seriál)
Kulka pro Heydricha (1941) (E03)
2010 Ach, ty vraždy! (TV seriál)
Smrt lobbisty Mansdorfa (E04)
2009 Přešlapy (TV seriál)
Adam se dvěma ženami (S01E09)
Čí je to dítě? (S01E07)
2008 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Rozvod po italsku (S04E06)
Zahradník má potíže (S03E57)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Skokan (S03E09)
1990 U nás doma (TV seriál)
Nález (E06)
1989 U nás doma (TV seriál)
Kronikář (E03)
1988 U nás doma (TV seriál)
Výhra (E01)
1986 Ostrov jistoty (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 1 (E01)
1980 Konec dětských lásek (TV seriál)
Dožínky (E05)

Dokumentární

2019 Rozsudek (TV seriál)
Kristův monogram (S03E03)
2016 Rozsudek (TV seriál)
Výstřel z kuše (S02E03)
2014 Rozsudek (TV seriál)
Za smrt syna nemůžeme (S01E01)
2004 Vznik a pád království ševců (TV film) - vyp.

Divadelní záznam

1991 Cvokstory (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2015 Dovolená v Protektorátu (TV pořad)
1981 Jízda nejen na luční kobylce (TV pořad)