foto

John Leigh

  • nar. 1965
    Nový Zéland

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 A War Story
2017 A Woman's Right To Shoes
2011 Rage
2010 Avalonská střední (TV film)
2007 We're Here to Help
Ztracená relikvie (TV film)
2006 Ozzie
2005 Kidnapped (TV film)
2004 Druhá šance (TV film)
Not Only But Always (TV film)
Spooked
2002 Atomové tornádo (TV film)
Pán prstenů: Dvě věže
2001 Rozstřel
1996 Chicken
Přízraky
1992 Chunuk Bair

TV seriály

2015 800 Words (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
Westside (TV seriál)
2011 Underbelly: Land of the Long Green Cloud (TV seriál)
2009 Diplomatic Immunity (TV seriál)
Tajemství Pravdy (TV seriál)
Sanctuary (S01E20)
2007 Power Rangers: Operace Overdrive (TV seriál)
2006 Báječná parta (TV seriál)
Maddigan's Quest (TV seriál)
Power Rangers Mystic Force (TV seriál)
2005 Interrogation (TV seriál)
Klikaři z Aucklandu (TV seriál)
2004 Power Rangers DinoThunder (TV seriál)
Serial Killers (TV seriál)
2003 Power Rangers Ninja Storm (TV seriál)
2001 Nemocnice Mercy Peak (TV seriál)
2000 Všeuměl (TV seriál)
Xena (TV seriál)
Návrat valkýry (S06E09)
1999 Xena (TV seriál)
Pochod (S04E21)
1992 Shortland Street (TV seriál)

Dokumentární

2015 The Making of the Mob (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky