foto

Keith Emerson

  • nar. 2.11.1944
    Todmorden, West Yorkshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 10.3.2016 (71 let)
    Santa Monica, Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2004 Godzilla: Final Wars
1989 Svatyně
1984 Best Revenge
Smrtící spona
1981 Noční dravci
1980 Inferno

TV seriály

1994 Iron Man (TV seriál)

Herecká filmografie

Host

TV pořady

1967 Bouton Rouge (TV pořad)
1965 Beat-Club (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace