foto

Anna Ulrika Ericsson

  • nar. 30.12.1966 (53 let)
    Göteborg, Göteborgs och Bohus län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Ledový drak
2011 Maria Wern - Smrt může spát
2009 Så olika
2007 Järnets änglar
Linin deníček
2005 Sex, naděje a láska
2004 Za nepřátelskou linií
Čtyři odstíny hnědé
1999 Gertrud (TV film)

TV seriály

2019 Heder (TV seriál)
Happy Face (S01E08)
Mirakelstudenten (S01E07)
Neat (S01E06)
další epizody (8)
2015 Modus smrti (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
2010 Solsidan (TV seriál)
Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Der Tod kam am Nachmittag (E07)
2009 De halvt dolda (TV seriál)
Wallander (TV seriál)
Hämnden (S02E01)
2008 Maria Wern (TV seriál)
Oskyldigt dömd (TV seriál)
2007 Andra Avenyn (TV seriál)
2005 Kommissionen (TV seriál)
Kvalster (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2003 Belinder auktioner (TV seriál)
Silverkorset (E04)
2002 Familjen (TV seriál)
1999 En dag i taget (TV seriál)
1998 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Mannen med ikonerna (S01E02)
1997 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Pensionat Pärlan (S01E05)
Lockpojken (S01E01)
1995 Som löven i Vallombrosa (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky