foto

Jim Stafford

  • nar. 16.1.1944 (76 let)
    Winterhaven, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Veselé prasátko Gordy
1986 Doctor Duck's Super Secret All-Purpose Sauce
1984 Blood Suckers from Outer Space
Mladý Kolter
1983 E.S.P.
1980 Vždycky zvítězit
1976 Riding with Death (TV film)

TV seriály

1985 Michael Nesmith in Television Parts (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Gemini Man (TV seriál)

Dokumentární

2005 The Original Amateur Hour
1980 Those Amazing Animals (TV seriál)

Host

TV pořady

1981 Rovers Comedy House, The (TV pořad)
1980 The Alan Thicke Show (TV pořad)
1977 American Bandstand's 25th Anniversary (TV pořad)
1975 Nashville on the Road (TV pořad)
The Jim Stafford Show (TV pořad)
1969 Hee Haw (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky