foto

Chris Romano

Biografie

Chris „Romanski“ Romano vyrostl v Nashua, New Hampshire a absolvoval Nashua High School South. Poté odešel na Plymouth State Collehe a vystudoval v roce 2000 Emerson College.

Jeho nejvýraznější postavou je maskot kozy v seriálu BLUE MOUNTAIN STATE. Je to jedna z nejvýraznějších postav seriálu - jeho hlavní náplní je se opíjet a lovit holky, moc se mu to ale nedaří.

Kromě toho se objevuje čas od času také v seriálu JAK JSEM POZNAL VAŠÍ MATKU, hraje tady Punchyho, což je dávný kamarád Teda Mosbyho. Objevuje se i v projektu s názvem THE SARAH SILVERMAN PROGRAM.

Pavel "Pajky3" Lepič

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2021 Landfill
2020 Gold Dust
2018 Gone Are the Days
2016 Blue Mountain State: The Rise of Thadland
2005 Awesometown (TV film)
Trick Or Treat

TV seriály

2020 Rick a Morty (TV seriál)
Never Ricking Morty (S04E06)
2014 Rick a Morty (TV seriál)
Ricksy Business (S01E11)
2012 Sketchy (TV seriál)
2011 Borci z Blue Mountain State (TV seriál)
The Corn Field: Part 2 (S03E13)
The Corn Field: Part 1 (S03E12)
Death Penalty (S03E11)
další epizody (16)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Svědek (S07E01)
2010 Borci z Blue Mountain State (TV seriál)
Hokej (S02E10)
Jezevec (S02E09)
Cesta poznání (S02E08)
další epizody (23)
The Sarah Silverman Program. (TV seriál)
A Fairly Attractive Mind (S03E06)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Planý poplach (S06E12)
Bobři a matika (S06E09)
2008 The Sarah Silverman Program. (TV seriál)
Fetus Don't Fail Me Now (S02E13)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Hrady z písku v písku (S03E16)
2007 The Sarah Silverman Program. (TV seriál)
Doody (S02E04)
Not Without My Daughter (S01E04)
Humanitarian of the Year (S01E02)

Dokumentární

2013 Blue Mountain State: Behind the Scenes Documentary

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2011 Borci z Blue Mountain State (TV seriál)
The Corn Field: Part 2 (S03E13)
The Corn Field: Part 1 (S03E12)
Death Penalty (S03E11)
další epizody (16)
2010 Borci z Blue Mountain State (TV seriál)
Hokej (S02E10)
Jezevec (S02E09)
Cesta poznání (S02E08)
další epizody (22)

Producentská filmografie

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky