foto

Sara Wiseman

  • nar. 27.5.1972 (46 let)
    Nový Zéland
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Human Traces
2015 Venus and Mars (TV film)
2013 Nerve
2012 Fatal Honeymoon (TV film)
2010 Matariki
The Insatiable Moon
2006 Embers
Moje bláznivá polynéská svatba
Smrtelná nákaza (TV film)
2005 Luella Miller
2002 Atomové tornádo (TV film)

TV seriály

2018 Rake (TV seriál)
Greene v The World (S05E01)
2013 Místo zvané domov (TV seriál)
2009 Cult, The (TV seriál)
2006 Báječná parta (TV seriál)
Maddigan's Quest (TV seriál)
2005 Klikaři z Aucklandu (TV seriál)
2004 Serial Killers (TV seriál)
2002 Mataku (TV seriál)
2001 Nemocnice Mercy Peak (TV seriál)
Xena (TV seriál)
Nebezpečná kořist (S06E11)
2000 Street Legal (TV seriál)
1999 Jackson's Wharf (TV seriál)
1995 Herkules (TV seriál)
Xena (TV seriál)
Prométeus (S01E08)
1992 Shortland Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace