foto

Michel Andrieu

  • nar. 30.1.1940 (80 let)
    Marseille, Bouches-du-Rhône, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2014 Les 18 du 57, Boulevard de Strasbourg
2010 On bosse ici! On vit ici! On reste ici!
2008 Le Commissariat (TV film)
Les Vacances de Clémence (TV film)
1992 Už neplač, má lásko (TV film)
1991 Le peloton d'exécution (TV film)
1983 Le Voyage
1979 Bastien, Bastienne

TV seriály

1995 Le R.I.F. (TV seriál)
1985 Néo Polar (TV seriál)

Dokumentární

2018 Povstání 68
2007 Laissez-les grandir ici!

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Le Commissariat (TV film)
1983 Le Voyage
1979 Bastien, Bastienne

Herecká filmografie

TV seriály

1995 Le R.I.F. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky