foto

Daniel Kaluuya

  • nar. 1989
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Black Panther
Vdovy
2017 Robot & Scarecrow
Uteč
2015 Sicario: Nájemný vrah
2013 Chceš pěstí?
Jonah
Kick-Ass 2
2011 Johnny English se vrací
Random (TV film)
2010 Chatroom
Dítě
2009 Pán času: Planeta mrtvých (TV film)
2008 Cass
2006 Shoot the Messenger

TV seriály

2017 Watership Down (TV seriál)
2014 Babylon (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (7)
2011 Fades, The (TV seriál)
Černé zrcadlo (TV seriál)
Patnáct milionů meritů (S01E02)
2009 10 Minute Tales (TV seriál)
Fm (TV seriál)
Video Killed the Radio Star (E05)
Return to Sender (E03)
System Addict (E02)
další epizody (4)
Psychoville (TV seriál)
The Philanthropist (TV seriál)
Skins (TV seriál)
Thomas (S03E03)
2008 Delta Forever (TV seriál)
Skins (TV seriál)
Cassie (S02E09)
Jal (S02E08)
Tony (S02E06)
další epizody (6)
2007 Comedy: Shuffle (TV seriál)
Ruddy Hell! It's Harry And Paul (TV seriál)
Skins (TV seriál)
Finale (S01E09)
Michelle (S01E07)
Maxxie and Anwar (S01E06)
další epizody (4)
The Whistleblowers (TV seriál)
2006 That Mitchell and Webb Look (TV seriál)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
2005 Pán času (TV seriál)
2003 Coming Up (TV seriál)
1998 Comedy Lab (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)

TV pořady

2018 Oscar 2018 (TV pořad)
2017 MTV Movie & TV Awards 2017 (TV pořad)
2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2009 Skins (TV seriál)
Thomas (S03E03)
2008 Skins (TV seriál)
Jal (S02E08)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace