foto

Helmut Metzger

  • nar. 1959
    Radolfzell, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2020 Katie Fforde: Ein Haus am Meer (TV film)
2019 Katie Fforde: Das Kind der Anderen (TV film)
Rosamunde Pilcher: Raus in den Sturm (TV film)
2018 Katie Fforde: Láska na druhý pokus (TV film)
Katie Fforde: Trable s mámou (TV film)
2017 Katie Fforde: Moje bláznivá rodina (TV film)
Katie Fforde: Srdeční záležitost (TV film)
2016 Katie Fforde: Hledá se táta (TV film)
Katie Fforde: Tanec na Broadwayi (TV film)
Katie Fforde: Čarodějné léto (TV film)
Katie Fforde: Čas lásky a naděje (TV film)
2014 Katie Fforde: Druhá šance (TV film)
Katie Fforde: Druhý dech (TV film)
Katie Fforde: Láska nezná hranic (TV film)
Katie Fforde: Osudové interview (TV film)
2013 Rosamunde Pilcher: Stará láska nerezaví (TV film)
2012 Katie Fforde: Diagnóza láska (TV film)
Katie Fforde: Kousek z tebe (TV film)
Katie Fforde: Láska přichází v létě (TV film)
Katie Fforde: Léčitelka koní (TV film)
Wiedersehen in Malaysia (TV film)
2011 Setkání v Malajsii (TV film)
2009 Pštrosí štěstí (TV film)
2008 Eine Liebe im Zeichen des Drachen (TV film)
Zwei Herzen und ein Edelweiß (TV film)
2007 Liebe auf den dritten Blick (TV film)
Niete zieht Hauptgewinn (TV film)
2005 Místo činu - Plavec (TV film)
Větroplach na zulíbání (TV film)
2004 Ein Gauner Gottes (TV film)
Judith Kemp (TV film)
2003 In der Höhle der Löwin (TV film)
2002 Aszendent Liebe (TV film)
Vollweib sucht Halbtagsmann (TV film)
Z lásky k tobě (TV film)
2001 Ich pfeif' auf schöne Männer (TV film)
Marga Engel schlägt zurück (TV film)

TV seriály

2010 Kriminálka Istanbul (TV seriál)
Dvojitý případ (E03)
2009 Geld.Macht.Liebe (TV seriál)
2007 Agathe (TV seriál)
Nebezpečná hra (E05)
2006 Agathe (TV seriál)
Vražda s handicapem (E04)
Andělská křídla (E03)
2005 Agathe (TV seriál)
Všechno nebo nic (E02)
Sonáta smrti (E01)
2002 Um Himmels willen (TV seriál)
2001 Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Smrt v cizině (E10)
Falešní přátelé (E09)
2000 Na plný plyn (TV seriál)
Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Mrtví nemlčí (E06)
Der Kapitän (TV seriál)
Das Geheimnis der Viking (S02E02)
1999 Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Ve vlastní věci (E04)
Hořící srdce (E02)
Kobra 11 (TV seriál)
Osamělé vítězství (S03E16)
Smrt chlapce (S03E15)
Benzín (S03E11)
další epizody (4)
1998 Kobra 11 (TV seriál)
Tank na scestí (S03E02)
Poslední šance (S03E01)
Pohřební vůz (S02E22)
další epizody (4)
1997 Wilde Zeiten (TV seriál)
1995 Die Sängerknaben (TV seriál)
1994 Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2004 Ein Gauner Gottes (TV film)
2002 Z lásky k tobě (TV film)

TV seriály

2001 Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Falešní přátelé (E09)
1996 Kobra 11 (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2000 Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Mrtví nemlčí (E06)
1999 Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Ve vlastní věci (E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky