foto

Micah Alberti

  • nar. 19.8.1984 (36 let)
    Oregon, Wisconsin, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Backstabbed (TV film)
2013 Missing at 17 (TV film)
Pomsta a spravedlnost (TV film)
Temný let (TV film)
2011 Můj táta Rocker (TV film)
2009 Forget Me Not
Nebezpečné svádění (TV film)
Nejlepší vyhrává (TV film)
Střelec
2008 Pivo pro mýho koně
2005 Prci, prci, prcičky: Na táboře

TV seriály

2011 Icarus II Project, The (TV seriál)
2008 Wildfire (TV seriál)
The Ties That Bind: Part 2 (S04E13)
The Ties That Bind: Part 1 (S04E12)
Being Mrs. Junior (S04E11)
další epizody (13)
2007 Wildfire (TV seriál)
So Long Pardner (S03E13)
Picking Sides (S03E12)
You Can't Count on Me (S03E11)
další epizody (13)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Miami přísně tajné (S06E12)
2006 Wildfire (TV seriál)
Best Laid Plans (S02E13)
For Love or Money (S02E12)
Who Are You (S02E11)
další epizody (13)
2005 Wildfire (TV seriál)
Loyalty (S01E12)
Impressions (S01E11)
Tina Sharp (S01E10)
další epizody (12)
2004 Smallville (TV seriál)
Dokonalý sluch (S03E10)
2002 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Host

TV pořady

1997 The View (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky