foto

Miki Mizuno

  • nar. 28.6.1974 (45 let)
    Yokkaichi, Prefektura Mie, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ašura girl: Blood-C iken
Odžiičan šindžattatte
2016 Bókjó (TV film)
Obo no koe
2015 An - Zen a lívanečky
2014 Jiken Kyumeii 2 - IMAT no Kiseki (TV film)
2013 Bushido Man
Jiken Kyumeii - IMAT no Kiseki (TV film)
Ore wa mada honki dašitenai dake
2012 Dead Mine
Tomato no šizuku
2011 Hanako no Nikki
Vinou lásky
Waya! Ucchu Ichi No Osekkai Daisakusen
2009 Hâdo ribenji, Mirî: Buraddi batoru
Katen no širo
Sódo šíkázu: Katanagaru mono
2008 Ano sora wo oboeteru
Džádži no futari
Hâdo ribenji, Mirî
Katana Karumono: Nihonmatsu no Bouken
Kiru
Sasori
2007 Kučisake onna
Slow Start (TV film)
Zukan ni nottenai mushi
Šin onna tačiguši racuden
2005 Vyjednavač Masajoši Mašita
2004 Koibito wa sniper: Gekidžóban
2003 Odoru daisósasen The Movie 2 Reinbóburiddži o fusasejo!
2000 Senrigan
Xiang si chen xianzai
1999 Salaryman Kintaró
1998 Odoru daisosasen
Odoru daisosasen bangaihen - Wangansho fukei monogatari shoka no kôtsûanzen special (TV film)
1996 Gamera 2: Region šurai
1995 Dai shitsuren
1994 Nekketsu Golf kurabu
Shoot
1992 Kunoichi ninpô chô 2: Sei shôjo no hihô
1991 Kunoichi ninpô chô

TV seriály

2019 Mistress (TV seriál)
Scarlet (TV seriál)
Ubai ai, nacu (TV seriál)
2018 Endó Ken'iči to Kudó Kankuró no benkjó sasete itadakimasu (TV seriál)
Final Cut (TV seriál)
Last Chance (TV seriál)
Tantei ga hajasugi (TV seriál)
2017 Keidži Jugami (TV seriál)
Ubai Ai, Fuyu (TV seriál)
2016 Júša Jošihiko to mičikareši šičinin (TV seriál)
Kazoku no katači (TV seriál)
Kuroi džúnin no onna (TV seriál)
Love Song (TV seriál)
Nigeru onna (TV seriál)
2015 37.5°C no Namida (TV seriál)
I'm home (TV seriál)
2014 Kazokugari (TV seriál)
Team Batista 4: Raden Meikyu (TV seriál)
2013 Sora tobu kóhóšicu (TV seriál)
2012 Ten no Hakobune (TV seriál)
2009 Sora tobu Taija (TV seriál)
2008 Nanase Futatabi (TV seriál)
2007 Garireo (TV seriál)
2004 Tóbóša (TV seriál)
2003 Koibumi (TV seriál)
Okaasan to issho (TV seriál)
2002 初体験 (TV seriál)
2001 Džošiana (TV seriál)
2000 Beautiful Life (TV seriál)
Ojadží (TV seriál)
1999 Salaryman Kintaro (TV seriál)
TEAM (TV seriál)
1997 Best Partner (TV seriál)
Best Partner (TV seriál)
Odoru daisósasen (TV seriál)
Shokuinshitsu (TV seriál)
1996 Age 35 Koishikute (TV seriál)
Natural Ai no Yukue (TV seriál)
Tsubasa wo Kudasai! (TV seriál)
1995 Hitori ni šinaide (TV seriál)
Koibito Yo (TV seriál)
1994 Yume Miru Koro wo Sugitemo (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)
1996 Smap x Smap (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky