foto

Anne Sewitsky

  • nar. 12.1.1978 (42 let)
    Oslo, Norsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Sonja
2015 De nærmeste
2011 Pravá láska
2010 Happy, Happy
2008 Oh, My God!

TV seriály

2019 Castle Rock (TV seriál)
Místo smíchu (S02E05)
Pouta, která svazují (S02E03)
Černé zrcadlo (TV seriál)
Rachel, Jack a Ashley Too (S05E03)
2017 Nestvůra (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2010 Koselig med peis (TV seriál)
2008 Himmelblå (TV seriál)

Hudební videoklipy

2019 Ashley O - On a Roll (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 De nærmeste

TV seriály

2017 Nestvůra (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (7)
2008 Himmelblå (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2017 Nestvůra (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (7)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky