foto

Pina Bausch

  • nar. 27.7.1940
    Solingen, Německá říše
  • zem. 30.6.2009 (68 let)
    Wuppertal, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Mluv s ní
1983 A loď pluje

Dokumentární

2013 Tanec na obrazovce
2011 Pina
2010 Tanzträume
2009 Pina Bausch
2006 Pina Bausch (TV film)
1983 Plaisir du théâtre (TV seriál)
1980 Generalprobe, Die

Režijní filmografie

Filmy

1990 Klage der Kaiserin, Die

Dokumentární

1987 Ahnen

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace