foto

Anna Višňovská

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Zlatý hlas (TV film)
2000 Čajová šálka lásky (TV film)
1995 Komorný spevák (TV film)
1992 Kto hodil kameňom?

TV seriály

2014 Ochránci (TV seriál)
2013 Kolonáda (TV seriál)
2009 Jak jsem přežil (TV seriál)
Rádio (TV seriál)
V mene zákona (TV seriál)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Staré vraždy (S01E08)
Mesto tieňov (TV seriál)
Lúpež (S01E07)
Úmyselné nehody (S01E06)
Chladnokrvne (S01E03)
další epizody (4)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace