foto

Eric Civanyan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Pan Batignole
2000 Stardom
1999 Complices, Les (TV film)
1998 Lautrec
1993 Colis d'oseille (TV film)
1985 Gaffeur, Le
Telefon zvoní vždycky dvakrát
1983 Circulez y a rien à voir!
1982 Chômeurs en folie, Les
1981 Bahut va craquer, Le

TV seriály

1998 Avocats & associés (TV seriál)
1993 Velké vlny (TV seriál)
1991 C'est quoi ce petit boulot? (TV seriál)
1982 Village dans les nuages, Le (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace