foto

Wendy Carlos

  • nar. 14.11.1939 (79 let)
    Pawtucket, Rhode Island, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1998 Woundings
1982 Tron
1980 Osvícení
1971 Mechanický pomeranč
1963 Image

Dokumentární

1980 Film o filmu Osvícení (TV film)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(103)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace