foto

Christine Gernon

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2012 Nellie & Melba (TV film)
2010 The Bear (TV film)
1998 Ted & Ralph (TV film)

TV seriály

2021 Mr. Mayor (TV seriál)
Brentwood Trash (E03)
Mayor's Day Out (E02)
2018 Život beze slov (TV seriál)
W-H-- Wheelchair P-L-- Planet (S03E16)
O-- OUR M-A-G-MAGEDDON (S03E12)
R-O-- ROLL M-O-- MODEL (S03E10)
další epizody (8)
2017 Život beze slov (TV seriál)
S-I-- SILENT N-I-- NIGHT (S02E10)
N-I-- NIGHTMARES ON D-I-- DIMEO S-STREET (S02E05)
J-J'S D-R-- DREAM (S02E03)
další epizody (7)
2016 The Real O'Neals (TV seriál)
The Real F Word (S01E04)
Život beze slov (TV seriál)
C-H-O--CHOIR (S01E10)
I-N-S--INSPIRATIONS (S01E04)
N-E--NEW A-I--AIDE (S01E02)
další epizody (4)
Huangovi v Americe (TV seriál)
Doing It Right (S02E17)
Superstore (TV seriál)
All-Nighter (S01E09)
The Grinder (TV seriál)
Genesis (E18)
Nová holka (TV seriál)
The Apartment (S05E11)
Wig (S05E07)
2015 Děda se závazky (TV seriál)
Deadbeat (E04)
The Grinder (TV seriál)
Buckingham Malice (E07)
The Kennedys (TV seriál)
Camping (E06)
Wedding (E05)
Jessopportunity Knocks (E04)
další epizody (6)
Weird Loners (TV seriál)
The Weirdfather (E05)
Black-ish (TV seriál)
Jacked O' Lantern (S02E06)
Nová holka (TV seriál)
Walk of Shame (S04E18)
2014 Trophy Wife (TV seriál)
The Big 5-0 (E11)
2013 Up the Women (TV seriál)
2012 Hebburn (TV seriál)
Playhouse uvádí (TV seriál)
Nellie and Melba (S01E02)
2011 Sugartown (TV seriál)
2010 Chekhov Comedy Shorts (TV seriál)
Grandma's House (TV seriál)
Little Crackers (TV seriál)
2009 Gavin & Stacey (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
další epizody (6)
2008 Gavin & Stacey (TV seriál)
Christmas Special (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
2007 Gavin & Stacey (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2003 Eyes Down (TV seriál)
Jonathan Creek (TV seriál)
The Tailor's Dummy (S04E03)
Angel Hair (S04E02)
The Coonskin Cap (S04E01)
2001 Fun at the Funeral Parlour (TV seriál)
Life as We Know It (TV seriál)
Office Gossip (TV seriál)
Naprosto dokonalé (TV seriál)
Menopause (S04E06)
Small Opening (S04E05)
Fish Farm (S04E02)
1999 Ať jedí koláče (TV seriál)
Královské představení (E06)
Sňatek z rozumu (E05)
Což takhle dát si Juchie (E04)
další epizody (6)
1997 Get Well Soon (TV seriál)
1990 One Foot in the Grave (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

2005 Love Soup: Behind the Camera

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky