foto

Cara Pifko

  • nar. 15.3.1976 (44 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ready Player One: Hra začíná
2015 Paranormal Activity: The Ghost Dimension
2014 Sharkskin
The Possession of Michael King
2008 Charlie & Me (TV film)
Zamilovaná Grace (TV film)
2007 Moje svatba (TV film)
2006 Miss Spider: Princ, princezna a včelka (TV film)
2004 Sex Traffic (TV film)
2003 Dokud nás smrt nerozdělí
Miss Spider - Film (TV film)
2002 Muž, který prodal Ameriku (TV film)
2001 Já a mé přízraky (TV film)
One of Them
2000 CyberWorld
1997 Třetí dvojče (TV film)
1996 Mariette in Ecstasy
1994 Incident na malém městě (TV film)
1993 Ordinary Magic
Rodinné fotografie (TV film)

TV seriály

2020 Volejte Saulovi (TV seriál)
JMM (S05E07)
Wexler v. Goodman (S05E06)
S plným nasazením (S05E05)
další epizody (5)
2018 Volejte Saulovi (TV seriál)
Coushatta (S04E08)
Docela jízda (S04E05)
Něco krásného (S04E03)
The Fosters (TV seriál)
Giving Up the Ghost (S05E16)
Mother's Day (S05E15)
2017 Volejte Saulovi (TV seriál)
Uklouznutí (S03E08)
Výdaje (S03E07)
Podfuky (S03E05)
další epizody (4)
2016 Volejte Saulovi (TV seriál)
Na komoru (S02E09)
Fifi (S02E08)
Bali Hai (S02E06)
další epizody (4)
Vražedné Miami (TV seriál)
Torax, trombóza a trojka (S01E18)
2013 Mezi životem a smrtí (TV seriál)
Vidlička lepší nože (E04)
Deus ex machina (E02)
Mezi životem a smrtí (E01)
2012 Castle na zabití (TV seriál)
Spiknutí (S04E12)
Kriminálka New York (TV seriál)
Where There's Smoke... (S09E02)
2011 Against the Wall (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
Collateral Damage (S03E08)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Odraz mrtvého (S08E21)
2008 Star Wars: Klonové války (TV seriál)
2007 Ranč Heartland (TV seriál)
2006 Kriminálka Miami (TV seriál)
Ve službě vlasti (S05E10)
2004 Human Cargo (TV seriál)
Jane Show, The (TV seriál)
Miss Spider a její kamarádi ze Sluneční louky (TV seriál)
This Is Wonderland (TV seriál)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Bliss (TV seriál)
Salem Witch Trials (TV seriál)
2001 Torontské stíny (TV seriál)
2000 Our Hero (TV seriál)
1999 Angela Anaconda (TV seriál)
The City (TV seriál)
Twice in a Lifetime (TV seriál)
1990 Bojíte se tmy? (TV seriál)
Cesta do Avonlea (TV seriál)
1988 Katts a Rinnie (TV seriál)
1984 Sharon, Lois & Bram's Elephant Show (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Dokumentární

1999 Deníky královen: Isabela, klenot Kastilie