foto

Busso von Müller

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2015 Blindgänger (TV film)
2014 Der letzte Kronzeuge - Flucht in die Alpen (TV film)
2010 Kongo (TV film)
2009 Kinder des Sturms (TV film)
2007 Der Tod meiner Schwester (TV film)
Weisse Lilien

TV seriály

2012 Das Duo (TV seriál)
Der tote Mann und das Meer (E23)
2011 Kriminalista (TV seriál)
Ztráta paměti (S05E08)
Smrt gigola (S05E07)
2008 Die Anwälte (TV seriál)
Leben und Tod (E01)

Dokumentární

2004 Happy Family

Režijní filmografie

Filmy

1999 Redenschreiber, Der

Dokumentární

2009 Příběhy ze Šanghaje

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky