foto

Jeff Cronenweth

  • nar. 14.1.1962 (56 let)
    Los Angeles County, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2014 Zmizelá
2012 Hitchcock
2011 Muži, kteří nenávidí ženy
2010 The Social Network
2005 The Work of Director Mark Romanek (video kompilace)
2003 Kašlu na lásku
2002 Expres foto
K-19: Stroj na smrt
1999 Klub rváčů
1997 Cusp
1996 Frame by Frame

Dokumentární

1995 Robbie Robertson: Going Home (TV film)

Hudební videoklipy

2013 David Bowie - The Next Day (hudební videoklip)
1999 Ladies & Gentlemen: The Best of George Michael (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace