foto

Jeff Cronenweth

  • nar. 14.1.1962 (58 let)
    Los Angeles County, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 A Million Little Pieces
2014 Zmizelá
2012 Hitchcock
2011 Muži, kteří nenávidí ženy
2010 Sociální síť
2003 Kašlu na lásku
2002 Expres foto
K-19: Stroj na smrt
1999 Klub rváčů
1997 Cusp
1996 Frame by Frame

TV seriály

2020 Tales from the Loop (TV seriál)
Loop (E01)

Dokumentární

1995 Robbie Robertson: Going Home (TV film)

Hudební videoklipy

2019 P!nk - Walk Me Home (hudební videoklip)
2013 David Bowie - The Next Day (hudební videoklip)
2008 Janet Jackson - Rock With U (hudební videoklip)
2001 Michael Jackson: You Rock My World (hudební videoklip)
2000 Destiny's Child - Independent Women (Part I) (hudební videoklip)
1999 Ladies & Gentlemen: The Best of George Michael (hudební videoklip)
1990 George Michael - Freedom! '90 (hudební videoklip)

Video kompilace

2005 The Work of Director Mark Romanek (video kompilace)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(159)