foto

Kathleen Lloyd

  • nar. 13.9.1948 (72 let)
    Santa Clara, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Poslední let
1994 Someone She Knows (TV film)
1993 Muž tří žen (TV film)
1990 Equal Justice (TV film)
1987 Bestseller
U.S. Marshals: Waco & Rhinehart (TV film)
1985 Můj život milence (TV film)
Otcovy hříchy (TV film)
1984 Call to Glory (TV film)
1983 Shooting Stars (TV film)
1981 The Choice (TV film)
1980 Make Me an Offer (TV film)
The Jayne Mansfield Story (TV film)
1979 High Midnight (TV film)
Take Down
1978 Lacy and the Mississippi Queen (TV film)
Ono ožívá
Skateboard
1977 Auto
1976 Zastavení na Missouri
1973 Incident on a Dark Street (TV film)
1971 Owen Marshall, Counsellor at Law (TV film)

TV seriály

2003 Odložené případy (TV seriál)
Třináctá komnata (S01E07)
2000 Advokáti (TV seriál)
Race Ipsa Loquitor (S04E15)
1999 Advokáti (TV seriál)
Boston Confidential (S04E02)
Free Dental (S04E01)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Nejdražší Bobby (S09E18)
1998 Pohotovost (TV seriál)
Strážcem bratra svého (S04E16)
1997 JAG (TV seriál)
V zájmu armády (S03E03)
Babylon 5 (TV seriál)
The Deconstruction of Falling Stars (S04E22)
Pohotovost (TV seriál)
Vidíš to, co já? (S04E10)
1994 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Washingtonská aféra II (S03E08)
Washingtonská aféra I (S03E07)
1990 Equal Justice (TV seriál)
1988 Magnum (TV seriál)
Rozhodnutí, 2. část (S08E13)
Rozhodnutí, 1. část (S08E12)
1987 Magnum (TV seriál)
Láska, která lže (S08E06)
Princip psychoanalýzy (S08E02)
Nekonečno a vdolky (S08E01)
další epizody (5)
1986 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Dorothy a Ben (S01E18)
Pásmo soumraku (TV seriál)
Monsters! / A Small Talent for War / A Matter of Minutes (S01E15)
Magnum (TV seriál)
Květy smrti (S07E12)
0čko roku (S07E05)
I obraz mluví (S07E03)
další epizody (5)
1985 Magnum (TV seriál)
Honba za pokladem (S06E09)
Báječně tančící kuře (S05E22)
Muž z Marseille (S05E20)
další epizody (4)
1984 Airwolf (TV seriál)
To Snare a Wolf (S01E11)
Call to Glory (TV seriál)
Magnum (TV seriál)
Slepá spravedlnost (S05E07)
Co skrývá tvář (S04E19)
Za dobrotu na žebrotu (S04E13)
1983 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Date Rape (S02E16)
Magnum (TV seriál)
Vzdálená příbuzná (S04E04)
1982 Magnum (TV seriál)
Téměř doma (S03E11)
1981 The Gangster Chronicles (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
You Made Me Kill You (S01E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky