foto

Kathleen Lloyd

  • nar. 13.9.1948 (70 let)
    Santa Clara, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Poslední let
1994 Someone She Knows (TV film)
1993 Man with Three Wives, The (TV film)
1990 Equal Justice (TV film)
1987 Bestseller
U.S. Marshals: Waco & Rhinehart (TV film)
1985 Můj život milence (TV film)
Otcovy hříchy (TV film)
1984 Call to Glory (TV film)
1983 Shooting Stars (TV film)
1981 The Choice (TV film)
1980 Make Me an Offer (TV film)
The Jayne Mansfield Story (TV film)
1979 High Midnight (TV film)
Take Down
1978 Lacy and the Mississippi Queen (TV film)
Ono ožívá
Skateboard
1977 Auto
1976 Zastavení na Missouri
1973 Incident on a Dark Street (TV film)
1971 Owen Marshall, Counsellor at Law (TV film)

TV seriály

2003 Odložené případy (TV seriál)
Třináctá komnata (S01E07)
1998 Pohotovost (TV seriál)
Strážcem bratra svého (S04E16)
1997 JAG (TV seriál)
V zájmu armády (S03E03)
Babylon 5 (TV seriál)
The Deconstruction of Falling Stars (S04E22)
Pohotovost (TV seriál)
Vidíš to, co já? (S04E10)
1994 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Washingtonská aféra II (S03E08)
Washingtonská aféra I (S03E07)
1990 Equal Justice (TV seriál)
1986 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Dorothy a Ben (S01E18)
1984 Call to Glory (TV seriál)
1981 Gangster Chronicles, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace