foto

Milan Kačmarčík

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Stín smrtihlava (TV film)
2011 Policie Modrava (TV film)
Rekvalifikace
2007 Hodina klavíru (TV film)
Křišťálek meč (TV film)
2005 Klidná rána (studentský film)
2003 Bankrotáři (TV film)
1994 O Nesytovi (TV film)
1991 Mládí na prodej (TV film)
1986 Préférence (TV film)

TV seriály

1986 Ostrov jistoty (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)

Dokumentární

2009 Alda (studentský film)

Divadelní záznam

1998 Revizor (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky