foto

Keith Gordon

  • nar. 3.2.1961 (58 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Christine (1983)

    - Když se na začátku filmu baví Dennis (John Stockwell) s Arniem (Keith Gordon) o holkách, zmíní jméno Sally Hayes. Sally je postava z knihy "Kdo chytá v žitě" od J. D. Salingera. (Rudm)

Režijní filmografie

Filmy

2003 Zpívající detektiv
2002 Shadow Realm (TV film)
2000 Čekání na smrt
1996 Matka noc
1992 Hlídka v Ardenách
1988 Čokoládová válka

TV seriály

2018 Legion (TV seriál)
Chapter 19 (S02E11)
2017 Volejte Saulovi (TV seriál)
Off Brand (S03E06)
Fargo (TV seriál)
Somebody to Love (S03E10)
Aporia (S03E09)
Pozůstalí (TV seriál)
Nebuďte absurdní (S03E02)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Muž v suterénu (S06E02)
Štvanec (S06E01)
2015 The Returned (TV seriál)
Camille (E01)
Fargo (TV seriál)
Loplop (S02E08)
Did You Do This? No, You Did It! (S02E07)
Pozůstalí (TV seriál)
13. říjen (S02E09)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Nadlidské schopnosti (S05E03)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Milé dámy (S07E04)
2014 Agresivní virus (TV seriál)
Není to pro každého (S01E04)
Pozůstalí (TV seriál)
Bůh se o mě postará (S01E03)
Mystérium sexu (TV seriál)
Pták s černým peřím (S02E06)
The Bridge (TV seriál)
Yankee (S02E01)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Trylon a Perisféra (S04E02)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Nancy Woodová (S06E06)
2013 Rectify (TV seriál)
The Bridge (TV seriál)
The Beetle (S01E09)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Dobrou noc (S03E10)
Zločin (TV seriál)
Eminent Domain (S03E06)
Dexter (TV seriál)
Nádhernej den (S08E01)
2012 Zločin (TV seriál)
Kluk, nebo holka (S02E12)
2011 Zločin (TV seriál)
Orfeus (S01E12)
2010 Dexter (TV seriál)
Na začátku (S05E10)
2009 Dexter (TV seriál)
Ztracení chlapci (S04E10)
Drsný Harry (S04E05)
2008 Dexter (TV seriál)
Chcete si vzít Dextera Morgana? (S03E12)
Co je doma, to se počítá (S03E04)
Náš otec (S03E01)
2007 Dexter (TV seriál)
Svítání (S02E08)
Temný ochránce (S02E05)
2006 Dexter (TV seriál)
S pravdou ven (S01E11)
2005 Dr. House (TV seriál)
Sportovní medicína (S01E12)
2001 Noční přízraky (TV seriál)
2000 Gideon's Crossing (TV seriál)
1993 Divoké palmy (TV seriál)
Zločin v ulicích (TV seriál)

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2000 Čekání na smrt
1996 Matka noc
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace