foto

Mária Landlová

  • nar. 2.11.1965 (53 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Jak jsme hráli čáru
2011 Filmoviedky: Zradení (TV film)
2000 Čajová šálka lásky (TV film)
1998 Za mestskými múrmi: Spravodlivosť (TV film)
1997 Zlatá podkova, zlaté pero, zlatý vlas (TV film)
1994 Spoveď (TV film)
1993 Dobrou chuť (TV film)
1991 Zbytočné trápenia (TV film)

TV seriály

2018 Jsem máma (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
2014 Ochránci (TV seriál)
2012 Dr. Dokonalý (TV seriál)
Horúca krv (TV seriál)
Rodinné prípady (TV seriál)
2010 Nesmrtelní (TV seriál)
Hon na legendu (E09)
2008 Panelák (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
1998 Za mestskými múrmi (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace