foto

Günter Meisner

  • nar. 18.4.1926
    Brémy, Německá říše
  • zem. 5.12.1994 (68 let)
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Tatort - Die Kampagne (TV film)
1994 Eine Mutter kämpft um ihren Sohn (TV film)
Joueur de violon, Le
1993 Posthuman
Tak daleko, tak blízko!
1992 Ruby Cairo
1991 Leporella (TV film)
Te Rua
1990 Muž uvnitř
Piccolo popolo, Il (TV film)
1989 Estación Central
Liebe, Tod und kleine Teufel
Moon Child
Roselyne et les lions
Saint: The Big Bang, The (TV film)
Tatort - Herzversagen (TV film)
1988 Gekauftes Glück
Gestatten, Bestatter (TV film)
Magdalene
Z.B. ... Otto Spalt
1987 Tout est dans la fin (TV film)
1986 Close Up
Geheimnis von Lismore Castle, Das (TV film)
Za sklem
1985 Tři proti třem
1984 Mord mit der Schere, Der
Ve stínu vulkánu
1983 Plem, Plem - Die Schule brennt
1982 Blut und Ehre: Jugend unter Hitler (TV film)
Der Mann auf der Mauer
Eso es
Zwei Tote im Sender und Don Carlos im Pogl (TV film)
1981 Noční přechod
1980 American Success Company, The
Gibbi - Westgermany
Meister Timpe (TV film)
Paulskirche, Die (TV film)
Traumhaus, Das
1979 Bildnis einer Trinkerin. Aller jamais retour
Lavina expres
Plechový bubínek
Union der festen Hand (TV film)
Válečný kříž
Wie Rauch und Staub (TV film)
1978 Als Hitler das rosa Kaninchen stahl (TV film)
Hoši z Brazílie
Kleine Geschichten mit großen Tieren (TV film)
Krásný gigolo, ubohý gigolo
1977 Die Brüder
Hadí vejce
Heinrich
1976 Pouť zatracených
1975 Depressionen (TV film)
Familienglück (TV film)
La chair de l'orchidée
Tatort - Tod im U-Bahnschacht (TV film)
Zlatá lest
1974 Between Wars
Borsalino a spol.
Die Verrohung des Franz Blum
Krycí název Oděsa
1973 Pátá ofenzíva: Bitva o Sutjesku
1971 Ludwig L (TV film)
Pan Wonka a jeho čokoládovna
1970 Hauser's Memory (TV film)
Poker - Poker (TV film)
Schlagzeilen über einen Mord (TV film)
1969 Most u Remagenu
1967 Lobby Doll und die Sitzstangenaffäre - Eine erdachte Rekonstruktion (TV film)
Mönch mit der Peitsche, Der
1966 Großer Ring mit Außenschleife (TV film)
Hoří v Paříži?
Pohřeb v Berlíně
Quillerovo memorandum
Velká vlaková loupež (TV film)
1965 Corrida pour un espion
Ein Tag - Bericht aus einem deutschen Konzentrationslager 1939 (TV film)
1964 Martyrium des Peter O'Hey, Das (TV film)
Nebelmörder
Schaufensterpuppen (divadelní záznam)
1963 Die Wölfe (TV film)
Die schwarze Kobra
1962 Das Testament des Dr. Mabuse
The Counterfeit Traitor
1961 Diesmal muß es Kaviar sein
Es muß nicht immer Kaviar sein
Malachiášův zázrak
Question 7
Wahrer Held, Ein (TV film)
1960 Abendstunde im Spätherbst (TV film)
1959 Aus dem Tagebuch eines Frauenarztes
Babeta jde do války
Das Totenschiff
Geheimaktion schwarze Kapelle
König ist tot, Der (TV film)
1958 Viel Lärm um nichts (TV film)
1957 Kopf oder Zahl (TV film)

TV seriály

1994 Air Albatros (TV seriál)
1993 Harry & Sunny (TV seriál)
1987 Der Elegante Hund (TV seriál)
Praxis Bülowbogen (TV seriál)
Visperas (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
Nervensäge, Die (TV seriál)
1984 Opération O.P.E.N. (TV seriál)
1983 Vichry války (TV seriál)
Wie im Leben (TV seriál)
1982 Rom ist in der kleinsten Hütte (TV seriál)
1981 Silas (TV seriál)
Tegtmeier klärt auf (TV seriál)
Winston Churchill: The Wilderness Years (TV seriál)
1980 Kreuzfahrten eines Globetrotters (TV seriál)
1979 Kapitel für sich, Ein (TV seriál)
1978 Wenn's nach mir ginge (TV seriál)
1977 Drei Damen vom Grill (TV seriál)
1975 Eurogang (TV seriál)
Jo Gaillard (TV seriál)
1973 Lokaltermin (TV seriál)
1972 Die Pulvermänner (TV seriál)
1970 Hamburg Transit (TV seriál)
1966 Polizeifunk ruft (TV seriál)
1963 Hafenpolizei (TV seriál)

Host

TV pořady

1972 Denkste!? (TV pořad)
1963 Hallo Nachbarn! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky