foto

Ondřej Mataj

  • nar. 24.12.1987 (32 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 ZOO
2014 Hany
2013 Lampy (studentský film)
2012 Můj vysvlečenej deník

TV seriály

2020 Slunečná (TV seriál)
Krysí král (E30)
Lež, zrada a tajemství (E29)
Diogenes v sudu (E27)
další epizody (7)
2018 Specialisté (TV seriál)
Hon na Gekkona (S02E19)
Polda (TV seriál)
Jed v srdci (S03E06)
2017 Mordparta (TV seriál)
Lom (S02E02)
2015 Atentát (TV seriál)
Trhej (E07)
2014 Clona (TV seriál)
Práskač (E05)
2013 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2008 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Tatahotel (S05E08)

Skladatelská filmografie

Dokumentární

2018 Kibera: Příběh slumu

Režijní filmografie

Hudební videoklipy

2015 Kittchen - Zamilovaný (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky