foto

Ondřej Mataj

  • nar. 24.12.1987 (29 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Kontakt

  • Strašnické Divadlo
    Solidarity 1986/53
    100 00
    Praha 10

Herecká filmografie

Filmy

2016 ZOO
2015 Blood Age
2014 Hany
2013 Lampy (studentský film)
2012 Můj vysvlečenej deník

TV seriály

2017 Mordparta (TV seriál)
Lom (S02E02)
2015 Atentát (TV seriál)
Trhej (E07)
2014 Clona (TV seriál)
Práskač (E05)
2013 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2004 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace