foto

Belinda Bauer

  • nar. 13.6.1950 (69 let)
    Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Jedovatý břečťan 2: Lily
1993 Důvod k vraždě (TV film)
Necronomicon
1991 Služebníci soumraku
1990 Piráti
RoboCop 2
1989 Jak se dělá televize
1987 Milostné hrátky (TV film)
Vraždy s růžencem
1985 Osudem pronásledováni (TV film)
1984 Airwolf (TV film)
Samson a Delilah (TV film)
1983 Flashdance
Sins of Dorian Gray, The (TV film)
1982 Jezdec v čase
1981 Archer: Fugitive from the Empire, The (TV film)
1980 American Success Company, The
1979 Zimní zabíjení

TV seriály

1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1991 Antagonists, The (TV seriál)
Policie z Palm Beach (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Stopař (TV seriál)

Dokumentární

2005 Needs of Kim Stanley, The
1988 Paul Reiser Out on a Whim (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky