foto

Belinda Bauer

  • nar. 13.6.1950 (70 let)
    Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Jedovatý břečťan 2: Lily
1993 Důvod k vraždě (TV film)
Necronomicon
1991 Služebníci soumraku
1990 Piráti
RoboCop 2
1989 Jak se dělá televize
1987 Milostné hrátky (TV film)
Vraždy s růžencem
1985 Osudem pronásledováni (TV film)
1984 Airwolf (TV film)
Samson a Delilah (TV film)
1983 Flashdance
Sins of Dorian Gray, The (TV film)
1982 Jezdec v čase
1981 Archer: Fugitive from the Empire, The (TV film)
1980 American Success Company, The
1979 Zimní zabíjení

TV seriály

1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Amnesia (S01E02)
1991 Antagonists, The (TV seriál)
Policie z Palm Beach (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Shadow of the Hawke (S01E01)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Stopař (TV seriál)

Dokumentární

2005 Needs of Kim Stanley, The
1988 Paul Reiser Out on a Whim (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky