foto

Kelly Brook

  • nar. 23.11.1979 (39 let)
    Rochester, Kent, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Kelly Brook se narodila 23. listopadu 1979 v Anglii v městě Kent. Její matka Sandra pracovala jako kuchařka a otec Ken jako konstruktér.

Kariéře modelky se začíná věnovat už v šestnácti letech, kdy ji její matka přihlásí do modelingové soutěže. Kelly ji samozřejmě vyhraje a soutěž ji otevírá brány do světa modelingu. Zanedlouho je vybrána do kampaně pro Lee Jeans a zahraje si také v reklamě na automobil Renault Megane a mnoha dalších reklamách na spodní prádlo. Začíná se také objevovat na obálkách časopisů MAXIM, FHM nebo Cosmopolitan. Díky své neodolatelné kráse se umisťuje v žebříčku Nejžhavějších modelek současnosti.

Během práce v modelingu studuje také Kelly na prestížní škole Stage School v Londýně, na které studovala i mj. Naomi Campbell nebo Louise Nurding. Studium jí trvá tři roky, během kterých rozvíjí dále svůj talent a to hlavně v herecké dráze. V 18 letech získává práci na několika TV stanicích. Ve 20 se dokonce objevuje v populární britské ranní show THE BIG BREAKFAST a také na stanici MTV v hudebním pořadu, kde dokáže uplatnit i svůj taneční talent.

Po těchto Kellyiných úspěších začne získávat vedlejší role ve filmech jako NEKONEČNÁ PÁRTY, LOUPĚŽ PO ITALSKU nebo v úspěšném americkém seriálu SMALLVILLE. Kelly stále získává další zkušenosti před kamerou a proto hlavní role v komedii ŠKOLA SVÁDĚNÍ na sebe nenechá dlouho čekat. I když není film tak úspěšný, jak se čekalo, získává v roce 2005 další hlavní roli v thrilleru TŘI, o ztroskotání trojice lidí na pustém ostrově. Téhož roku hraje také v thrilleru 9 HRÁČŮ SE SMRTÍ po boku Dennise Hoppera, nebo v komedii DEUCE BIGALOW: EVROPSKÝ GIGOLO s Robem Schniederem.

Tomáš "Arx" Budík

Herecká filmografie

Filmy

2018 Santet
2015 Taking Stock
2012 Keith Lemon: The Film
2010 Kelly Brook's Cameltoe Shows
Piraňa 3D
Removal
2007 Neuvěřitelný příběh
2006 In the Mood
Slečna Marplová: Není kouře bez ohýnku (TV film)
2005 9 hráčů se smrtí
Deuce Bigalow: Evropský gigolo
Romy and Michele: In the Beginning (TV film)
Tři
2004 Škola svádění
2003 Absolon
Loupež po italsku
2001 Rozparovač
2000 Nekonečná párty

TV seriály

2018 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Dokud nás smrt nerozdělí (S20E05)
2015 One Big Happy (TV seriál)
2012 Lemon La Vida Loca (TV seriál)
Metal Hurlant Chronicles (TV seriál)
2011 NTSF:SD:SUV (TV seriál)
Trollied (TV seriál)
Skins (TV seriál)
Mini (S05E03)
2008 Moving Wallpaper (TV seriál)
2006 Hotel Babylon (TV seriál)
2002 Smallville (TV seriál)
Ztráta schopností (S01E12)
Proti své vůli (S01E11)
Neviditelný (S01E10)
další epizody (4)

TV pořady

2016 It's Not Me, It's You (TV pořad)
2007 Britain's Got More Talent (TV pořad)
Británie má talent (TV pořad)
Xposé (TV pořad)
2006 Sexy celebrity (TV pořad)
2005 Celebrity Love Island (TV pořad)
2000 GPTV (TV pořad)
1992 The Big Breakfast (TV pořad)

Producentská filmografie

TV pořady

2005 Celebrity Love Island (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(49)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace