foto

Juriko Jošitaka

  • nar. 22.7.1988 (32 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Kimi no me ga toikakete iru
Tókjó tarareba musume 2020 (TV film)
2018 Kensacugawa no zainin
2017 Jurigokoro
2014 Asaiči no jomesan (TV film)
2013 Dobrák Jonosuke
Galileo XX - Utsumi Kaoru Saigo no Jiken (TV film)
Manacu no hóteišiki
2012 Bokura ga ita
Bokura ga ita: Part 2
Robo Ji
2011 GANTZ: Perfect Answer
Himizu
Kaidži 2: Džinsei dakkai gému
Kamaellia
Konzen tokkjú
Tantei wa bar ni iru
2010 GANTZ
Subete wa umi ni naru
2009 Džúrjoku pierrot
Kaidži: Džinsei gjakuten game
2008 Average (TV film)
Boku no kanodžo wa saibógu
Hebi ni piasu
Kimi no tomodači
Yubae Shojo
2007 Shibuya ku Maruyama cho
Tenten
2005 Večeře u Noriko

TV seriály

2020 Kiken na Venus (TV seriál)
Širanakute ii koto (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2019 Wataši, teidži de kaerimasu (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2018 Seigi no Se (TV seriál)
2017 Tókjó tarareba musume (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
2014 Hanako to Anne (TV seriál)
2013 Garireo 2 (TV seriál)
2012 Baempaieo geomsa 2 (TV seriál)
2011 Watashi ga Ren'ai Dekinai Riyū (TV seriál)
2010 Mioka (TV seriál)
Tófu šimai (TV seriál)
2009 Ikemen sobaja tantei (TV seriál)
Rabu šaffuru (TV seriál)
Shiroi haru (TV seriál)
Tokyo Dogs (TV seriál)
2008 Ašita no kita Jošio (TV seriál)
Konno-san to Asobo (TV seriál)
Taijó to umi no kjóšicu (TV seriál)
The Naminori Restaurant (TV seriál)
Tonsure (TV seriál)
2006 Ii onna (TV seriál)
PS Rashoumon (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 Šabekuri 007 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce