foto

Stephen Macht

  • nar. 1.5.1942 (76 let)
    Filadelfie, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Atlasova vzpoura: 2. část
2008 Legend of Bloody Mary, The
2003 11. září 2001: Čas krize (TV film)
2002 Zákon: porušen
2000 Mise pomsty
1999 Poslední plavba
Swallows
1998 Jedné horké letní noci (TV film)
Watchers Reborn
1997 Touch Me
1996 Galgameth
1994 Moment of Truth: A Mother's Deception (TV film)
Siringo (TV film)
Trancers 4: Jack of Swords
Trancers 5: Sudden Deth
1993 Dítě navíc (TV film)
1992 Amityville 1992
Trancers III
1991 Vzpomínky na půlnoc (TV film)
1990 Noční směna
1989 Fear Stalk (TV film)
My Boyfriend's Back (TV film)
Slepá svědkyně (TV film)
1988 No Blame (TV film)
Přátelství ve Vídni (TV film)
1987 Strange Voices (TV film)
Záhrobní komando
1986 Návrat Mika Hammera (TV film)
1984 Flight 90: Disaster on the Potomac (TV film)
Samson a Delilah (TV film)
The Last Winter
1983 Záhada v Karibiku (TV film)
1981 American Dream (TV film)
Kdo zabil Joy Morganovou? (TV film)
1980 Enola Gay: The Men, the Mission, the Atomic Bomb (TV film)
Galaxina
Horalové
1979 Nightwing
1978 Hunters of the Reef (TV film)
The Immigrants (TV film)
1977 Choirboys, The
Ring of Passion (TV film)
1976 Amelia Earhart (TV film)
Operace Blesk (TV film)
1975 The Tenth Level (TV film)
1973 Deadly Visitor (TV film)

TV seriály

2017 Doubt (TV seriál)
Top Dog/Underdog (E08)
2016 Kravaťáci (TV seriál)
Live to Fight... (S05E12)
2015 Kravaťáci (TV seriál)
Marnost (S04E14)
Respekt (S04E12)
2014 Kravaťáci (TV seriál)
Co bylo bylo (S03E12)
2011 Femme Fatales (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Nikky Heatová (S03E11)
2007 Hnutí mysli (TV seriál)
The Wedding Bells (TV seriál)
2003 Vzkvétající město (TV seriál)
The Love of Money (S02E01)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Gideon's Crossing (TV seriál)
Ti druzí (TV seriál)
1999 Chicken Soup for the Soul (TV seriál)
Jack & Jill (TV seriál)
1998 Milénium (TV seriál)
The Time Is Now (S02E23)
JAG (TV seriál)
Dvojník (S03E20)
1997 Advokáti (TV seriál)
1996 Tarzanova neuvěřitelná dobrodružství (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Babylon 5 (TV seriál)
A Day in the Strife (S03E03)
1994 Zmije (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Útok (S02E03)
Kruh (S02E02)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
1989 Columbo (TV seriál)
Sex a ženatý detektiv (S08E03)
1986 Fortune Dane (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Kongres volá (S01E11)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
George Washington (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1978 Loose Change (TV seriál)
1977 Big Hawaii (TV seriál)
1976 Kingston: Confidential (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
Serpico (TV seriál)
1974 The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Dokumentární

2018 Wolfman's Got Nards
2012 Stardate Revisited: The Origin of Star Trek - The Next Generation

Režijní filmografie

TV seriály

1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace