foto

Gary Collins

  • nar. 30.4.1938
    Venice, California, USA
  • zem. 13.10.2012 (74 let)
    Biloxi, Mississippi, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Krasavice
1998 Mauglí a jeho velké dobrodružství
Watchers Reborn
1994 Bandit: Bandit Bandit (TV film)
1992 Danielle Steel: Hollywoodská tajemství (TV film)
1981 Jacqueline Susann's Valley of the Dolls (TV film)
1980 Hangár 18
1979 Ryba zabiják
The Kid from Left Field (TV film)
1978 Young Runaways, The (TV film)
1977 Night They Took Miss Beautiful, The (TV film)
1974 Houston, We've Got a Problem (TV film)
1972 Getting Away from It All (TV film)
1970 Lassie: Peace Is Our Profession (TV film)
Letiště
Quarantined (TV film)
1969 Angel in My Pocket
1962 Nejdelší den
Pigeon That Took Rome, The

TV seriály

2009 Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Bad Guy (S02E13)
2003 Mrtví jako já (TV seriál)
Akce a reakce (S01E04)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
1998 Přátelé (TV seriál)
Phoebe a dobrý skutek (S05E04)
1997 Dharma & Greg (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Havárie (S03E09)
1995 Baywatch Nights (TV seriál)
1994 Burkeho zákon (TV seriál)
1993 Konečně zazvonilo, nová třída (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1981 Gimme a Break! (TV seriál)
1978 Vega$ (TV seriál)
1977 Fantastická cesta (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
Kořeny (TV seriál)
Tales of the Unexpected (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
Most Wanted (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
The Quest (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
Zrozeni ke svobodě (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Mladí a neklidní (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1972 The Sixth Sense (TV seriál)
1971 Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
McCloud (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
Love, American Style (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
The Governor & J.J. (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
The Wackiest Ship in the Army (TV seriál)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Lassie (TV seriál)

Host

TV pořady

1986 The New Hollywood Squares (TV pořad)
1985 Doris Day's Best Friends (TV pořad)
1984 Super Password (TV pořad)
1983 Star Search (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1976 Family Feud (TV pořad)
1974 Tattletales (TV pořad)
1969 It's Your Bet (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace