foto

Bill Smitrovich

  • nar. 16.5.1947 (73 let)
    Bridgeport, Connecticut, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Fena
Valley of Bones
2014 Becker's Farm
November Man
2012 Méďa
2011 Rumový deník
2008 Boj o patent
Iron Man
Oko dravce
Poslední ukolébavka
Sedm životů
2006 A House Divided (TV film)
Kontrakt
Pád nebes
2005 Paní Harrisová (TV film)
Životní zápas
2004 Přítel z mládí (TV film)
2003 Manželé Reaganovi (TV film)
The Law and Mr. Lee (TV film)
2001 Far East (TV film)
2000 Neodvolatelná mise (TV film)
The Golden Spiders: A Nero Wolfe Mystery (TV film)
Třináct dní
1999 Batman Beyond: The Movie (TV film)
Rozluč se s Toledem
Šedesátá léta (TV film)
1998 Future Sport (TV film)
Okolo ohně
Pan Vražda (TV film)
1997 Air Force One
1996 Den nezávislosti
Duch minulosti
Fantom
Zpětná reakce
1995 Long Island Fever (TV film)
Texaská spravedlnost (TV film)
V poslední chvíli
Vražda v Las Vegas
1994 Děti tmy (TV film)
1993 Labor of Love: The Arlette Schweitzer Story (TV film)
Právo na lásku (TV film)
1990 Cvoci
1989 Její alibi
Renegáti
1986 Crime Story (TV film)
Pouliční gang
Smrtelná aféra
Červený drak
1985 Key Exchange
Overdrawn at the Memory Bank (TV film)
Stříbrná kulka
The Beniker Gang
1984 Mariini milenci
Žbluňk!
1983 Beze stopy
1982 A Little Sex
Muggable Mary, Street Cop (TV film)
Zrozena jen ke kráse (TV film)

TV seriály

2018 Magnum P.I. (TV seriál)
The Woman Who Never Died (S01E03)
Dynastie (TV seriál)
Chudák malá bohatá holka (S01E16)
A teď my (S01E15)
2017 Dynastie (TV seriál)
Shnilotina (S01E09)
2016 Poslední loď (TV seriál)
Útěk (S03E10)
Chirurgové (TV seriál)
Chci tebe, jen tebe (S12E10)
2015 Poslední loď (TV seriál)
Achilles (S02E05)
Nejsou to fámy (S02E03)
Vzpoura (S02E02)
další epizody (4)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
Komu zvoní do postele (S12E11)
2014 Mizera (TV seriál)
Poslední loď (TV seriál)
Všude dobře, doma nejlíp (S01E10)
Testy (S01E09)
2013 Californication (TV seriál)
Slepá víra (S06E10)
2012 Drsná Harry (TV seriál)
Gorila k adopci (S02E11)
Kriminálka New York (TV seriál)
Blood Out (S09E09)
2011 Událost (TV seriál)
Arrival (E22)
The Beginning of the End (E21)
One Will Live, One Will Die (E20)
další epizody (8)
2010 Událost (TV seriál)
Everything Will Change (E10)
Your World to Take (E09)
For the Good of Our Country (E08)
další epizody (7)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Ledová královna (S01E05)
2008 Eli Stone (TV seriál)
I Want Your Sex (S01E09)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Kill, Baby, Kill! (S05E09)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Právo na obranu (S04E16)
2007 Bratři a sestry (TV seriál)
Historie se opakuje (S02E03)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Odhalení (S02E15)
Velká hra (S02E14)
2006 Devět rukojmí (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Family Friend (S16E12)
2005 Fat Actress (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Hluková stopa (S01E12)
24 hodin (TV seriál)
Day 4: 6:00 p.m.-7:00 p.m. (S04E12)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Tichý zabiják (S07E05)
2004 LAX (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Oddělení loupeží a vražd (TV seriál)
2000 Detektiv Nero Wolfe (TV seriál)
God, the Devil and Bob (TV seriál)
1999 Batman budoucnosti (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Dědicové (S05E17)
1998 Fantasy Island (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Powers, Principalities, Thrones and Dominions (S01E19)
Lamentation (S01E18)
Walkabout (S01E17)
další epizody (6)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
The Well-Worn Lock (S01E08)
Blood Relatives (S01E07)
The Judge (S01E04)
další epizody (5)
1995 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Minulý čas, část druhá (S03E12)
Minulý čas, část první (S03E11)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Zmrazený (S12E10)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Fantastic Four, The (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
The Final Adjustment (S02E06)
1989 Life Goes On (TV seriál)
1986 Kriminální příběhy (TV seriál)
1985 Miami Vice (TV seriál)
The Prodigal Son (S02E01)
1984 Miami Vice (TV seriál)
Brother's Keeper (S01E01)

Dokumentární

2016 Documentary Now! (TV seriál)
Globesman (S02E04)

Režijní filmografie

TV seriály

1989 Life Goes On (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky