foto

Wendi McLendon-Covey

  • nar. 10.10.1969 (49 let)
    Bellflower, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

McLendon-Covey se narodila 10.října 1969 v Bellflower, v Kalifornii. Vystudovala California State University. McLendon-Covey je dobře známá pro své schopnostiimprovizace.

Byla členkou The Groundlings Theater v Los Angeles v letech 2002 - 2009. Na škole byla spolužačka známých komiků, Melissy McCarthy a Kristen Wiig, se kterými později hrála i ve filmu Ženy sobě.

Nejznámější filmy, ve kterých si zahrála jsou Bez kalhot, Ženy sobě nebo Moje krásná čarodějka a  seriály jako Reno 911!, Taková moderní rodinka nebo Kancl.

JORDY

Herecká filmografie

Filmy

2019 What Men Want
2018 Husí kůže 2: Ukradený Halloween
Papi Chulo
Status Update
2017 Mark Felt: The Man Who Brought Down the White House
Speech & Debate
2016 Army of One
2015 Claire's Cambodia
Hello, My Name Is Doris
2014 Dovolená za trest
Kámoš napořád
Letos Vánoce nebudou
Mysli taky jako chlap
The Single Moms Club
Zuřivá salsa
2013 10 Rules for Sleeping Around
Vánoční koleda pro Cindy
2012 Holiday Road
Jak porodit a nezbláznit se
2011 Fully Loaded
Ženy sobě
2010 Douchebag
Public Relations
Starlight & Superfish
The Search for Santa Paws
Tug
2009 Boutonniere
Creepshow Raw: Insomnia
Jesus People: The Movie
Spůner
2008 Jen přes její mrtvolu
2007 Closing Escrow
Cook-Off!
Goldfish
Policajti z Rena
2005 Moje krásná čarodějka

TV seriály

2018 Goldbergovi (TV seriál)
Epizoda 24 (S06E24)
Epizoda 23 (S06E23)
Epizoda 22 (S06E22)
další epizody (34)
2017 Goldbergovi (TV seriál)
We Didn't Start the Fire (S05E10)
Parents Just Don't Understand (S05E09)
The Circle of Driving Again (S05E08)
další epizody (24)
2016 Goldbergovi (TV seriál)
Han Ukkah Solo (S04E10)
Globetrotters (S04E09)
The Greatest Musical Ever Written (S04E08)
další epizody (24)
Bobovy burgery (TV seriál)
Wag the Hog (S06E13)
Americký táta (TV seriál)
Father's Daze (S14E01)
Anchorfran (S13E09)
The Life Aquatic with Steve Smith (S13E02)
2015 Pickle and Peanut (TV seriál)
Goldbergovi (TV seriál)
A Christmas Story (S03E10)
Wingmom (S03E09)
In Conclusion, Thanksgiving (S03E08)
další epizody (25)
Bobovy burgery (TV seriál)
Speakeasy Rider (S05E09)
Americký táta (TV seriál)
Morning Mimosa (S12E08)
2014 TripTank (TV seriál)
Goldbergovi (TV seriál)
The Most Handsome Boy on the Planet (S02E09)
I Rode a Hoverboard! (S02E08)
A Goldberg Thanksgiving (S02E07)
další epizody (21)
2013 Goldbergovi (TV seriál)
Kara-Te (S01E11)
Shopping (S01E10)
Stop Arguing & Start Thanking (S01E09)
další epizody (11)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Wow faktor (S04E18)
2012 Wedding Band (TV seriál)
Bobovy burgery (TV seriál)
Ear-sy Rider (S03E01)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
My všichni školou povinní (S04E02)
2011 Moje nesnesitelná puberťačka (TV seriál)
Město žen (TV seriál)
Jen počkej! (S02E17)
2010 Svetlana (TV seriál)
2009 Deset důvodů, proč tě nenávidím (TV seriál)
Rise and Fall of Tuck Johnson (TV seriál)
2008 Kath & Kim (TV seriál)
Kancl (TV seriál)
Business Trip (S05E07)
2007 Greek (TV seriál)
Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
Pravidla zasnoubení (TV seriál)
2006 Lovespring International (TV seriál)
2003 Reno 911! (TV seriál)

TV pořady

2015 Repeat After Me (TV pořad)
2014 Late Night with Seth Meyers (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
The Queen Latifah Show (TV pořad)
2012 84. Annual Academy Awards (TV pořad)
RuPaul's Drag Race All Stars (TV pořad)
2011 The Chew (TV pořad)
2009 Watch What Happens: Live (TV pořad)
2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
The Smoking Gun Presents: World's Dumbest (TV pořad)
Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2007 Chelsea Lately (TV pořad)
Red Eye (TV pořad)
2006 Sexy celebrity (TV pořad)
The Megan Mullally Show (TV pořad)
2005 Made in Hollywood (TV pořad)
2004 World Cup Comedy (TV pořad)
2003 Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Cook-Off!

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace