foto

Wendi McLendon-Covey

  • nar. 10.10.1969 (50 let)
    Bellflower, California, USA

Biografie

McLendon-Covey se narodila 10.října 1969 v Bellflower, v Kalifornii. Vystudovala California State University. McLendon-Covey je dobře známá pro své schopnostiimprovizace.

Byla členkou The Groundlings Theater v Los Angeles v letech 2002 - 2009. Na škole byla spolužačka známých komiků, Melissy McCarthy a Kristen Wiig, se kterými později hrála i ve filmu Ženy sobě.

Nejznámější filmy, ve kterých si zahrála jsou Bez kalhot, Ženy sobě nebo Moje krásná čarodějka a  seriály jako Reno 911!, Taková moderní rodinka nebo Kancl.

Jiří "JORDY" Waas

Herecká filmografie

Filmy

2021 Barb and Star Go to Vista Del Mar
2020 Long Weekend
Sylvie
2019 Ali ví, po čem muži touží
Braking for Whales
Imaginary Order
2018 Hodinový přítel
Husí kůže 2: Ukradený Halloween
Status Update
2017 Mark Felt: Muž, který zradil
Speech & Debate
2016 Army of One
2015 Ahoj, já jsem Doris
Claire's Cambodia
2014 Dovolená za trest
Kámoš napořád
Letos Vánoce nebudou
Mysli taky jako chlap
The Single Moms Club
Zuřivá salsa
2013 10 Rules for Sleeping Around
Vánoční koleda pro Cindy
2012 Holiday Road
Jak porodit a nezbláznit se
2011 Fully Loaded
Ženy sobě
2010 Douchebag
Public Relations
Starlight & Superfish
The Search for Santa Paws
Tug
2009 Boutonniere
Creepshow Raw: Insomnia
Jesus People: The Movie
Spůner
2008 Jen přes její mrtvolu
2007 Closing Escrow
Cook-Off!
Goldfish
Policajti z Rena
2005 Moje krásná čarodějka

TV seriály

2021 Goldbergovi (TV seriál)
Epizoda 23 (S08E23)
Epizoda 22 (S08E22)
Epizoda 21 (S08E21)
další epizody (11)
2020 Solar Opposites (TV seriál)
The Lavatic Reactor (S01E05)
Goldbergovi (TV seriál)
Epizoda 12 (S08E12)
Epizoda 11 (S08E11)
Epizoda 10 (S08E10)
další epizody (25)
Reno 911! (TV seriál)
Epizoda 12 (S07E12)
Lil' Primo (S07E11)
The Return of Diablo (S07E10)
další epizody (12)
2019 Schooled (TV seriál)
Tamagotchis and Bells (S01E03)
Be Like Mike (S01E01)
Goldbergovi (TV seriál)
It's a Wonderful Life (S07E10)
The Beverly Goldberg Cookbook: Part 2 (S07E09)
Angst-Giving (S07E08)
další epizody (23)
Bobovy burgery (TV seriál)
Roamin' Bob-iday (S09E16)
2018 Goldbergovi (TV seriál)
Yippee Ki Yay Melon Farmer (S06E10)
Bachelor Party (S06E09)
The Living Room: A 100 Percent True Story (S06E08)
další epizody (20)
2017 Goldbergovi (TV seriál)
We Didn't Start the Fire (S05E10)
Parents Just Don't Understand (S05E09)
The Circle of Driving Again (S05E08)
další epizody (24)
2016 Goldbergovi (TV seriál)
Han Ukkah Solo (S04E10)
Globetrotters (S04E09)
The Greatest Musical Ever Written (S04E08)
další epizody (24)
Bobovy burgery (TV seriál)
Wag the Hog (S06E13)
Americký táta (TV seriál)
Father's Daze (S14E01)
Anchorfran (S13E09)
The Life Aquatic with Steve Smith (S13E02)
2015 Pickle and Peanut (TV seriál)
Goldbergovi (TV seriál)
A Christmas Story (S03E10)
Wingmom (S03E09)
In Conclusion, Thanksgiving (S03E08)
další epizody (25)
Bobovy burgery (TV seriál)
Speakeasy Rider (S05E09)
Americký táta (TV seriál)
Morning Mimosa (S12E08)
2014 Ať žijí Královi (TV seriál)
TripTank (TV seriál)
Goldbergovi (TV seriál)
The Most Handsome Boy on the Planet (S02E09)
I Rode a Hoverboard! (S02E08)
A Goldberg Thanksgiving (S02E07)
další epizody (21)
2013 Goldbergovi (TV seriál)
Kara-Te (S01E11)
Shopping (S01E10)
Stop Arguing & Start Thanking (S01E09)
další epizody (11)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Wow faktor (S04E18)
Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Role Play (S07E07)
Cats & Dogs (S07E03)
Liz Moves In (S07E01)
2012 Wedding Band (TV seriál)
Bobovy burgery (TV seriál)
Ear-sy Rider (S03E01)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
My všichni školou povinní (S04E02)
Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Audrey's Shower (S06E15)
2011 Moje nesnesitelná puberťačka (TV seriál)
Město žen (TV seriál)
Jen počkej! (S02E17)
Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Shy Dial (S06E05)
Nature Calls (S06E04)
Bros Before Nodes (S06E02)
další epizody (9)
2010 Svetlana (TV seriál)
Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Third Wheel (S04E06)
2009 Deset důvodů, proč tě nenávidím (TV seriál)
Rise and Fall of Tuck Johnson (TV seriál)
2008 Kath & Kim (TV seriál)
Greek (TV seriál)
Spring Broke (S01E22)
Kancl (TV seriál)
Business Trip (S05E07)
2007 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
2006 Lovespring International (TV seriál)

Hudební videoklipy

2019 Aly & AJ - Star Maps (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Cook-Off!

Producentská filmografie

TV seriály

2020 Goldbergovi (TV seriál)
Pretty in Pink (S07E23)
The Fake-Up (S07E22)
Oates & Oates (S07E21)
další epizody (13)

Host

TV pořady

2015 Repeat After Me (TV pořad)
2014 Late Night with Seth Meyers (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
The Queen Latifah Show (TV pořad)
Whose Line Is It Anyway? (TV pořad)
2012 84. Annual Academy Awards (TV pořad)
RuPaul's Drag Race All Stars (TV pořad)
2011 The Chew (TV pořad)
2009 Watch What Happens: Live (TV pořad)
2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
The Smoking Gun Presents: World's Dumbest (TV pořad)
Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2007 Chelsea Lately (TV pořad)
Red Eye (TV pořad)
2006 Sexy celebrity (TV pořad)
The Megan Mullally Show (TV pořad)
2005 Made in Hollywood (TV pořad)
2004 World Cup Comedy (TV pořad)
2003 Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky