foto

Harry Manfredini

  • nar. 25.8.1943 (75 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Mangled, The
Rock Paper Dead
Savage Mountain
2018 Minutes to Midnight
2017 Needlestick
2016 666: Teen Warlock (TV film)
Lake Eerie
Sorority Slaughterhouse
2014 3 Scream Queens
3 Wicked Witches
666: Devilish Charm
666: Kreepy Kerry
90210 Shark Attack
Bigfoot vs. D.B. Cooper
Knock 'em Dead
Stranded
2013 A Talking Pony!?!
Badass Showdown
Bonnie & Clyde: Justified
Easter Bunny Puppy, An
Jeníček a Mařenka: Soumrak čarodějnic
My Stepbrother Is a Vampire!?!
Talking Cat!?!, A
2012 1313: Bermuda Triangle
1313: Bigfoot Island
1313: Billy the Kid
1313: Cougar Cult
1313: Frankenqueen
1313: Hercules Unbound!
1313: Night of the Widow
2: Voodoo Academy
A Dark Plan (TV film)
A Halloween Puppy (TV film)
Immortal Kiss: Queen of the Night
Snow White: A Deadly Summer
2011 1313: Actor Slash Model
1313: Boy Crazies
1313: Giant Killer Bees!
1313: Haunted Frat
1313: Wicked Stepbrother
Christmas Spirit (TV film)
2010 Cut
2009 Dog
Mrs. Washington Goes to Smith (TV film)
Stem Cell
The Black Waters of Echo's Pond
2008 Dead and Gone
Playing with Fire
Tajemství domu Usherů (TV film)
iMurders
2007 Nečekaný zločin (TV film)
Smrt modelky
The Bad Son (TV film)
2006 All In
Amber's Story (TV film)
The Suspect
Vánoce v Kaštanové ulici (TV film)
2005 Choker
2004 Caught in the Headlights
Nelítostná volba
2002 Invaze (TV film)
Ohrožené druhy
Vlci Wall Streetu
Špatná karma
2001 Carman: The Champion
Jason X
XCU: Extreme Close Up
1999 Hidden Agenda
Kód Omega
1998 Jdi za hlasem srdce
Lion's Den, The
1997 A Gun, a Car, a Blonde
Catherine's Grove
Vládce prokletých přání
1996 Havran
1995 Kniha pohádek
Pán času
1994 Oběti zloby (TV film)
Smrt v dohledu
1993 Ach, ta láska
Můj chlapec se vrátil
Pátek třináctého 9
1992 Dům IV
Kickboxer 3: Umění války
Železný orel 3
1990 Anděl smrti (TV film)
Private War
1989 Cameron's Closet
Deep Star 6
Dům 3
1988 Double Revenge
Pátek třináctého 7
1987 Dům II
1986 Dům
Maska smrti
Pocket for Corduroy, A (TV film)
Pátek třináctého 6: Jason žije
1985 Pátek třináctého 5
1984 Když letí havran
Kruté oči hor 2
Pátek třináctého 4
Zombie Island Massacre
1983 Jarní prázdniny
Kirlian Witness, The
Returning, The
1982 Msta přichozího z močálu
Pátek třináctého 3
1981 Pátek třináctého 2
1980 Pátek třináctého
Toxické děti
1979 Night-Flowers
1978 Here Come the Tigers
Manny's Orphans
1977 Danny
Secret Space, A
1976 Through the Looking Glass
1975 Angel and Big Joe
Mr. & Ms. and the Magic Studio Mystery (TV film)

TV seriály

1988 Válka světů (TV seriál)

Dokumentární

2017 Friday the 13th Part 3: The Memoriam Documentary
The Nurse with the Purple Hair
2013 Crystal Lake Memories: The Complete History of Friday the 13th
2006 Going to Pieces: The Rise and Fall of the Slasher Film
2002 Many Lives of Jason Voorhees, The
1976 The End of the Game

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(21)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace