foto

Joel Courtney

  • nar. 31.1.1996 (23 let)
    Monterey, California, USA

Biografie

Joel se narodil 31. ledna 1996 v Californii. Že umí hrát prokázal v roce 2010 na konkurzu ke snímku SUPER 8 od J. J. Abramse. Nebylo to vůbec jednoduché, avšak nakonec roli Joe Lamba získal. Dostalo se mu tak spolupráce například se sestrou Dakoty Fanningové - Elle. O této mladičké herečce Joel prohlásil, že ji nikdy předtím neviděl a nezná jí. Proto je oba dva zahnali do jedné místnosti, aby si mohli popovídat a seznámit se. Joel na to řekl: "Bylo to divné ... nikdy předtím jsem nebyl s holkou zamčený v jedné místnosti." Na place se však spřátelili a ze všech dětských herců se za dobu natáčení stala rodina.

Již zmíněný snímek měl úspěchy jak v USA tak i v našich kinech. Joel se tak nadšeně vrhá do dalších projektů jako je americký seriál THE HOUNTING HOUR, kde si v epizodě s podtitulem Creature Feature zahraje chlapce Johna, kterého děsí neutichající zvuky ozývající se z podkroví. Dále se na Joela můžeme těšit v novodobém podání Marka Twaina TOM SAWYER & HUCKLEBERRY FINN. Mladík má tak v kariéře velice dobře našlápnuto a my mu můžeme popřát hodně štěstí.

Kateřina "Kacitr" Turková

Herecká filmografie

Filmy

2019 Replicate
2018 The Kissing Booth
2017 F*&% the Prom
2016 Dear Eleanor
The River Thief
2014 Mercy
Sins of Our Youth
Tom Sawyer & Huckleberry Finn
2013 The Between
2012 Rogue (TV film)
2011 Super 8

TV seriály

2017 13. okrsek (TV seriál)
Tátův návrat (E06)
2016 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Paradise Lost (S03E16)
2015 Poslové (TV seriál)
Houstone, máme problém! (E13)
Jiskra naděje (E12)
Sklizeň (E11)
další epizody (13)
2010 Hodina duchů (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 2015 MTV Movie Awards (TV pořad)
2011 2011 MTV Movie Awards (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace