foto

Henri Labussière

  • nar. 20.3.1921 (96 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Le dernier des pélicans
1994 Asterix dobývá Ameriku
1992 Milencova žena (TV film)
1989 Astérix a velký boj
Babar hrdinou
Un citoyen sans importance (TV film)
1986 Asterix v Británii
1985 Asterix a překvapení pro Cézara
1984 Dvojče
1983 Mort d'un piéton (TV film)
1982 Procès de Shamgorod, Le (TV film)
Voyageur imprudent, Le (TV film)
1981 Boulanger de Suresnes, Le (TV film)
1980 Mathieu, Gaston, Peluche (TV film)
1979 Oeil du sorcier, L' (TV film)
Psi
Saint Colomban et moi (TV film)
1978 Balada o bratrech Daltonových
1977 Amour en herbe, L'
Enlèvement du régent - Le chevalier d'Harmental, L' (TV film)
1976 Šmoulové a kouzelná flétna
12 úkolů pro Asterixe
1973 Une baleine qui avait mal aux dents
1972 Au théâtre ce soir: Je viendrai comme un voleur (TV film)
1971 Tambour du Bief, Le (TV film)
1968 Asterix a Kleopatra
Turcaret (TV film)
1967 Asterix a Galové
1966 Martin Soldat
1962 Knoflíková válka
1955 Knock ou Le triomphe de la médecine (TV film)

TV seriály

1992 Omer et le fils de l'étoile (TV seriál)
1991 Lucky Luke (TV seriál)
1990 Héritage oblige (TV seriál)
Tintinova dobrodružství (TV seriál)
1982 Paris-Saint-Lazare (TV seriál)
1981 Histoire contemporaine (TV seriál)
1977 Dobrý den, pane Offenbachu (TV seriál)
1976 Trois de coeur (TV seriál)
1975 Marie-Antoinette (TV seriál)
Secret des dieux, Le (TV seriál)
1967 Saturnin (TV seriál)
Sept de l'escalier quinze B, Les (TV seriál)
1965 Facéties du sapeur Camember, Les (TV seriál)
1962 Quand on est deux (TV seriál)

Dokumentární

1960 Tréteaux, racontez-nous (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace