foto

Donald Sinden

  • nar. 9.10.1923
    Plymouth, Devon, Anglie, Velká Británie
  • zem. 11.9.2014 (90 let)
    Romney Marsh, Kent, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Labrats
Slečna Marplová: Modrá pelargonie (TV film)
2003 Accidental Detective, The
2000 How Proust Can Change Your Life (TV film)
1999 Alenka v říši divů (TV film)
Nancherrow (TV film)
1997 Richard II (TV film)
The Canterville Ghost (TV film)
1996 Konce (TV film)
Strašidlo cantervilleské (TV film)
Treasure Seekers (TV film)
1995 Balto
1990 The Children
1981 All's Well That Ends Well (TV film)
1975 Šťastná ruka
1974 The Island at the Top of the World
1973 Father Dear Father
The National Health
Šakal
1972 Rentadick
1971 Villain
1968 Decline and Fall... of a Birdwatcher
1964 Comedy of Errors, The (TV film)
1962 Mix Me a Person
Twice Round the Daffodils
1960 Siege of Sidney Street, The
Your Money or Your Wife
1959 Kapitánův stůl
Operation Bullshine
1958 Rockets Galore!
1957 Doktor hledá místo
1956 Eyewitness
The Black Tent
Tiger in the Smoke
1955 An Alligator Named Daisy
Josephine and Men
Nad námi vlny
Simba
1954 Doktor v domě
Mad About Men
Povaleč
You Know What Sailors Are
1953 A Day to Remember
Kruté moře
Mogambo
1949 Portrait from Life

TV seriály

2008 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Výstřel nad ránem (S11E01)
2001 Judge John Deed (TV seriál)
1985 Theatre Night (TV seriál)
1981 Never the Twain (TV seriál)
1975 Two's Company (TV seriál)
1971 Organisation, The (TV seriál)
Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
The Ten Commandments (TV seriál)
1968 Father Dear Father (TV seriál)
Late Night Horror (TV seriál)
1967 The Prisoner (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
War of the Roses (TV seriál)
1963 Festival (TV seriál)
First Night (TV seriál)
Our Man at St. Mark's (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2012 Great West End Theatres
2005 The 100 Greatest War Films (TV film)
1998 The Heaven and Earth Show (TV seriál)
1982 Playing Shakespeare (TV seriál)
1975 Arena (TV seriál)
1967 Omnibus (TV seriál)

Host

TV pořady

1968 The Morecambe & Wise Show (TV pořad)
1965 Call My Bluff (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace