foto

Miles Fisher

  • nar. 23.6.1983 (35 let)
    Dallas, Texas, USA

Biografie

James Leslie Miles Fisher sa narodil v USA, v meste Dallas, no detstvo prežil vo Washingtone. Vyštudoval Harvardskú univerzitu. Po skončení štúdia sa presťahoval do Los Angeles, kde žije aj aktuálne. Účinkoval ako hosť už v niekoľkých televíznych reláciách. Svoju prvú hlavnú úlohu si zahral vo filme Nezvratný osud 5, ktorý mali diváci možnosť vidieť premiérovo v roku 2011. Okrem hereckého nadania je Miles Fisher excelentný hudobník. Hral totiž vo viac ako 25-tich štátoch na šiestich kontinentoch sveta.

Patrik "Patrik200s" x

Herecká filmografie

Filmy

2018 Vůně Vánoc (TV film)
2017 The Truth About Lies
2016 The Counselor
Vlci za dveřmi
2015 Me Him Her
2014 Believe Me
2012 Jak vyloupit spermabanku
2011 J. Edgar
Mister Handsome
Nezvratný osud 5
2008 Suprhrdina
2003 Bohové a generálové
2000 Lone Star Struck
1997 Pravé ženy (TV film)

TV seriály

2018 The Mick (TV seriál)
The Church (S02E14)
2017 The Real O'Neals (TV seriál)
The Real Third Wheel (S02E11)
2016 Křižovatka smrti (TV seriál)
Knock, Knock...House Creeping! (E10)
Playdates (TV seriál)
2015 Muž hledá ženu (TV seriál)
Scepter (S01E10)
Stain (S01E07)
2014 Pan kritik (TV seriál)
The Rebels (TV seriál)
2013 Bad Sports (TV seriál)
2011 Single Life, The (TV seriál)
Agentura Jasno (TV seriál)
The Amazing Psych-Man & Tap Man, Issue No. 2 (S06E04)
2009 Super drbna (TV seriál)
Holky z valley (S02E24)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Můj domov v Kentucky (S03E03)
2008 Uklízeč (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace