foto

Damian Ul

  • nar. 15.1.1997 (22 let)
    Walbrzych, Dolnoslaskie, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Sashka
2017 Czuwaj
Tenkrát v listopadu
2014 Letní slunovrat
2013 Běž, chlapče, běž
2007 Fígle

TV seriály

1999 Na dobre i na złe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace