foto

Václav Matějovský

  • nar. 14.2.1996 (24 let)
    Plzeň, Česko

Biografie

Václav Matějovský se narodil 14.2. 1996 v Plzni, kde také studuje na osmiletém Gymnáziu Františka Křižíka. Po jeho absolvování by ve studiu rád pokračoval na FAMU, protože mezi jeho největší koníčky patří filmování a fotografování. Kromě toho také píše povídky různých žánrů a vymýšlí scénky jak pro školu, tak i pro divadlo. Vedle práce s počítačem ho baví také sport, například tenis, softbal, florbal nebo lyžování. K herectví se dostal na střední škole, kde začal navštěvovat školní herecký soubor pod vedením Františka Kasky. Se souborem se několikrát zúčastnil národní přehlídky v Trutnově. Svoje další herecké zkušenosti nasbíral v plzeňském divadle Alfa v rámci projektu Platform 11+. Na konci roku 2009 se zúčastnil veřejného castingu, který tehdy vyhlásila TV Nova spolu s tvůrci seriálu Ulice. Casting vyhrál a v seriálu se objevuje jako Mikuláš Seidl. První film ve kterém se objevil je nová komedie Něžné Vlny Jiřího Vejdělka.

Martin "Hepy13" Šťastný

Herecká filmografie

Filmy

2016 Teorie tygra
2015 Vybíjená
2013 Něžné vlny

TV seriály

2020 Život je hra (TV seriál)
Zachránit přátelství (S02E04)
2018 Tátové na tahu (TV seriál)
Epizoda 14 (E14)
Epizoda 13 (E13)
2005 Ulice (TV seriál)

Host

TV pořady

2003 Volejte Novu (TV pořad)