foto

Lenka Kucharská

  • nar. 12.6.1961 (57 let)
    Třebíč, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Vzestup po šikmé ploše (TV film)
1987 Nepostradatelný (TV film)
Smrt z laboratoře (TV film)
Start do protisměru (TV film)
1986 Jsou určité hranice (TV film)
Principálka (TV film)
1985 Lékař a lékárník (TV film)
Přírůstek (TV film)
1984 Janek Pětrandočepice
1983 Plamen a dým aneb Tajné lásky a veřejné omyly poštovního úředníka v. v. (TV film)
1981 Husa (TV film)
Opera ve vinici
1979 Případ IV. A (TV film)

TV seriály

1990 U nás doma (TV seriál)
Černá stavba (E07)
1989 U nás doma (TV seriál)
Ženich hraje na lesní roh (E04)
Kronikář (E03)
1988 Advokát ex offo (TV seriál)
U nás doma (TV seriál)
Případ Gertrudy del Galderone (E02)
Výhra (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace