foto

Phyllis Calvert

  • nar. 18.2.1915
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 8.10.2002 (87 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Mrs. Dalloway
1991 Jute City (TV film)
1988 Napříč jezerem (TV film)
Žena, kterou miloval (TV film)
1987 The Death of the Heart (TV film)
1986 All Passion Spent (TV film)
1985 A Month in the Country (TV film)
1972 Pebble Mill at One
1970 Opři se o mě
1969 Jaká to rozkošná válka!
1968 Twisted Nerve
1965 Battle of the Villa Fiorita, The
1960 Oscar Wilde
1958 Indiskrétní příběh
Lady Mislaid, A
Young and the Guilty, The
1956 Child in the House
It's Never Too Late
1953 The Net
1952 Mandy
1951 Appointment with Danger
Mr. Denning Drives North
1950 The Woman with No Name
1949 Golden Madonna, The
My Own True Love
1948 Zastávka smrti
1947 The Root of All Evil
Time Out of Mind
1946 Kouzelný smyčec
Lidé dvou světů
1945 3 sestry
Madonna of the Seven Moons
1944 2000 žen
Fanny by Gaslight
1943 Muž v šedém
1942 The Young Mr. Pitt
Uncensored
1941 Inspector Hornleigh Goes to It
Kipps
1940 Charley's Big-Hearted Aunt
Let George Do It!
Neutral Port
They Came by Night
1939 Two Days to Live
1935 School for Stars
1933 Anne One Hundred
Discord
1927 The Arcadians

TV seriály

2000 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Záhadná úmrtí (S03E02)
1994 Vzpomínky Sherlocka Holmese (TV seriál)
Mazarinův drahokam (E05)
1993 Mr. Bean (TV seriál)
Pan Bean v pokoji 426 (E08)
1992 Performance (TV seriál)
1991 Salón Eliott (TV seriál)
1989 Capstick's Law (TV seriál)
Haf! (TV seriál)
Victoria Wood (TV seriál)
1988 After Henry (TV seriál)
Sophia and Constance (TV seriál)
1987 A Killing on the Exchange (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
1985 Zahalte jí tvář (TV seriál)
1980 Lady Killers (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1971 Owen, M.D. (TV seriál)
1970 Kate (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1963 Love Story (TV seriál)
1958 Good Wives (TV seriál)
Little Women (TV seriál)
1957 Overseas Press Club - Exclusive! (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2011 Frank Skinner on George Formby (TV film) - a.z.
1977 To See Such Fun - a.z.

Host

TV pořady

1989 An Invitation to Remember (TV pořad)
1981 Movie Memories (TV pořad)
1970 Looks Familiar (TV pořad)
1969 This Is Your Life (TV pořad)
1965 Call My Bluff (TV pořad)
1957 Salute to Show Business (TV pořad)
1956 Film Fanfare (TV pořad)
1951 This Is Show Business (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace