foto

Rik Mayall

  • nar. 7.3.1958
    Harlow, Essex, Anglie, Velká Británie
  • zem. 9.6.2014 (56 let)
    Barnes, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 De ontsnapping
2013 Don't Fear Death
2012 Eldorado
Errors of the Human Body
One by One
2011 Evil Calls
Legend of Harrow Woods, The
2010 Just for the Record
2009 Slečna Marplová: Proč nepožádali Evanse? (TV film)
2007 Sněhurka
2005 Valiant
2004 Fešák Churchill
2003 Bottom Live 2003: Weapons Grade Y-Fronts Tour
Chaos and Cadavers
Cold Dark
Oh Marbella!
Sindy: The Fairy Princess
2002 40 Years of University Challenge (TV film)
Day of the Sirens
2001 Bottom 2001: An Arse Oddity
Kevin ze severu
Vražedná místa: Taktika bílého jezdce (TV film)
2000 Jesus Christ Superstar (TV film)
Merlin: The Return
1999 Bestián: Kupředu, zpátky jen krok!
Le Château des singes
Velký blázinec v malém hotelu
1997 Bottom Live 3: Hooligan's Island
Bring Me the Head of Mavis Davis
The Canterville Ghost (TV film)
Vzpomínáš si na mě?
1996 Vrbičky pod sněhem (TV film)
1995 Bottom Live: The Big Number 2 Tour
Clair de Lune (TV film)
Dirty Old Town (TV film)
Kamarád vítr (TV film)
Out of My Head
Sněhová královna
The Big One (TV film)
1994 A. B'Stard Exposed (TV film)
1993 Bottom Live
Briefest Encounter (TV film)
Horse Opera (TV film)
Micky Love (TV film)
Tančící královna (TV film)
1992 Plnými plachtami vpřed, Kolumbe!
1991 Little Noises
Princezna a skřítek
Tak už dost, Frede!
1988 Bláznivá apokalypsa
Jake's Journey (TV film)
1987 Eat the Rich
1986 Dangerous Brothers Present: World of Danger
1982 Kevin Turvey: The Man Behind the Green Door (TV film)
1981 Americký vlkodlak v Londýně
Boom Boom, Out Go the Lights (TV film)
Comic Strip, The (TV film)
Oko jehly
Shock Treatment
1980 The Orchard End Murder

TV seriály

2013 Damo and Ivor (TV seriál)
Man Down (TV seriál)
2010 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Slídil (S12E06)
2005 All About George (TV seriál)
2004 ZOO v krabici (TV seriál)
2002 Believe Nothing (TV seriál)
2001 Tales of Uplift and Moral Improvement (TV seriál)
1999 Daleká cesta za domovem (TV seriál)
Jellikins (TV seriál)
Tom and Vicky (TV seriál)
1998 In the Red (TV seriál)
1995 How to Be a Little Sod (TV seriál)
Wham! Bam! Strawberry Jam! (TV seriál)
1994 The Knock (TV seriál)
1992 Svět Petra Králíčka a jeho přátel (TV seriál)
1991 Bottom (TV seriál)
1989 Grim Tales (TV seriál)
Černá zmije (TV seriál)
Letecká esa (S04E04)
1987 Filthy Rich & Catflap (TV seriál)
The New Statesman (TV seriál)
1986 Saturday Live (TV seriál)
Černá zmije (TV seriál)
Zvony (S02E01)
1984 Mladí v partě (TV seriál)
Letní prázdniny (S02E06)
Čas (S02E05)
Blbě (S02E04)
další epizody (6)
1983 Černá zmije (TV seriál)
Černá pečeť (S01E06)
1982 Comic Strip Presents, The (TV seriál)
Mladí v partě (TV seriál)
Potopa (S01E06)
Nezívačka (S01E05)
Bomba (S01E04)
další epizody (6)
1981 Kevin Turvey Investigates (TV seriál)
Kick Up the Eighties, A (TV seriál)
Wolcott (TV seriál)

Dokumentární

2011 Ben Elton: Laughing at the 80s (TV film)
2010 Video Nasties: Moral Panic, Censorship & Videotape - a.z.
2008 Blackadder Exclusive: The Whole Rotten Saga (TV film)
2007 100 Greatest Stand-Ups (TV film) - a.z.
1999 Laughter in the House: The Story of British Sitcom (TV seriál)
Making of 'Guest House Paradiso', The

TV pořady

1988 Comic Relief (TV pořad)
1981 Fundamental Frolics (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2003 Bottom Live 2003: Weapons Grade Y-Fronts Tour
2001 Bottom 2001: An Arse Oddity
1999 Velký blázinec v malém hotelu
1997 Bottom Live 3: Hooligan's Island
1995 Bottom Live: The Big Number 2 Tour
1986 Dangerous Brothers Present: World of Danger
1981 Comic Strip, The (TV film)

TV seriály

1991 Bottom (TV seriál)
1986 Saturday Live (TV seriál)
1984 Mladí v partě (TV seriál)
Letní prázdniny (S02E06)
Čas (S02E05)
Blbě (S02E04)
další epizody (6)
1982 Comic Strip Presents, The (TV seriál)
Mladí v partě (TV seriál)
Potopa (S01E06)
Nezívačka (S01E05)
Bomba (S01E04)
další epizody (6)

TV pořady

1988 Comic Relief (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace