foto

Guy Michelmore

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2011 Thor: Příběhy z Asgardu
2010 Hulk na neznámé planetě
Jackboots on Whitehall
The Commuter
2009 Beyond the Pole
Hulk Vs.
2008 Následníci mstitelů - hrdinové zítřka
2007 Doktor Strange
Iron Man
2006 Ultimate Avengers 2: Konečná pomsta II
Ultimate Avengers: Konečná pomsta
2005 Mrazivá řeka
2002 Zamilovaný gigolo
1999 Killing Zone, The

TV seriály

2018 Robozuna (TV seriál)
2017 Rocket and Groot (TV seriál)
2013 Hulk and the Agents of S.M.A.S.H. (TV seriál)
2012 Avengers: Nejmocnější hrdinové světa (TV seriál)
Avengers Assemble (S02E26)
Live Kree or Die (S02E25)
Operation Galactic Storm (S02E24)
další epizody (18)
2011 Avengers: Nejmocnější hrdinové světa (TV seriál)
A Day Unlike Any Other (S01E26)
The Fall of Asgard (S01E25)
This Hostage Earth (S01E24)
další epizody (10)
2010 Avengers: Nejmocnější hrdinové světa (TV seriál)
Widow's Sting (S01E16)
459 (S01E15)
Masters of Evil (S01E14)
další epizody (16)
2009 Kniha džunglí (TV seriál)
Super Hero Squad Show, The (TV seriál)
2008 Iron Man: Obrněná dobrodružství (TV seriál)
2006 Growing Up Creepie (TV seriál)
2003 Tutenstein (TV seriál)

Dokumentární

2005 The Queen of Trees
2004 Time Machine (TV seriál)
1994 Očité svědectví (TV seriál)
1987 Biography (TV seriál)
1982 Nature (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace